FAQ Cadeaubonnen

Wil jij iemand een onvergetelijk cadeau geven of zoek je last-minute nog iets om te geven? Hier vind je al onze cadeaubonnen. Je ontvangt de bon na aankoop per e-mail. Je kunt dan zelf je favoriete ontwerp kiezen uit de verschillende opties.
De cadeaubon zal via e-mail naar je opgestuurd worden. De e-mail bevat een link waarmee je jouw favoriete design kunt kiezen en de cadeaubon als PDF-document kunt downloaden.
Het is niet mogelijk om de contante waarde van de cadeaubon te ontvangen. We weten zeker dat je in onze shop iets vind je wat je bevalt.
Omdat wij bestellingen direct na ontvangst verwerken, is het niet mogelijk om na het plaatsen van de bestelling de cadeaubon nog toe te passen.
Het resterende tegoed blijft op je cadeaubon staan. Je kunt de cadeaubon blijven gebruiken tot de volledige waarde is opgebruikt. Als je een artikel van je bestelling wil retourneren, wordt de waarde teruggestort op de cadeaubon.
Er kunnen verschillende redenen zijn waarom je code niet werkt. Controleer eerst de voorwaarden van de kortingscode. Het kan zijn dat je de minimale bestelwaarde niet hebt bereikt. Je winkelmandje kan ook artikelen bevatten die uitgesloten zijn van de aanbieding.
We vragen om je begrip voor het feit dat we alleen in onze online shop promotiecodes kunnen accepteren. In onze online shop kunnen wij je meer mogelijkheden bieden om je kortingscode of cadeaubon te gebruiken.
Het is helaas niet mogelijk om meerdere kortingscodes te combineren op één bestelling.