Artikelnr. 397649St


Product Actions

Leverbaar binnen 1 week

Add to cart options

Product Actions

Kleur wit
Artikelnr. 397649
Sexe Unisex
Muziekgenre Power Metal
Mediaformaat 1-3 LP
Artikelonderwerp Bands
Band Dream Evil
Producttype LP
Releasedatum 22-02-2019
LP 1
1. Chasing The Dragon 2. In Flames You Burn 3. Save Us 4. Kingdom Of The Damned 5. The Prophecy 6. The Chosen Ones 7. Losing You 8. The 7th Day 9. Heavy Metal In The Night 10. H.M.J. 11. Hail To The King 12. Outro