Retourservice

Het kan 14 dagen duren voor je pakketje door ons ontvangen en verwerkt is.

En zo moet het:

1. Retourformulier

Om een artikel te retourneren dien je het retourformulier dat in je pakketje zit te gebruiken.

Login

2. Reden voor retour

Daarna dien je de omschrijving van de artikelen, de artikelnummers en de maten van de artikelen die je wilt retourneren te noteren. Daarbij kun je ons ook laten weten of je een andere maat zou willen hebben.
Als alternatief kun je je klantenrekeningnummer en de informatie over de artikelen noteren op een stuk papier en deze toevoegen aan het pakket.

Retourformulier downloaden
Advertising material

3. Doe het retourformulier in je pakket

Vervolgens dien je het retourformulier toe te voegen aan het pakket, anders zijn we niet in staat de retourzending goed te identificeren.

Deliver

4. Verstuur het pakket

Breng je pakketje naar een van de 1400 Bpost-locaties en vraag om een GRATIS retour naar LARGE. Meld dat je het pakketje aan ‘LARGE’ wilt terugsturen. Dan zal het automatisch aan het onderstaande adres verstuurd worden. Vraag altijd om een afgiftebewijs met een Track & Trace barcode.

Large powered by EMP - Retourservice
Noorderlaan 395
2099 Antwerpen
België

Deliver

Let op: indien de originele verpakking voor de retour gebruikt wordt, gelieve de Track & Trace barcodes van onze zending te verwijderen of onleesbaar te maken.

Zodra we je retour ontvangen en verwerkt hebben, ontvang je een bevestiging per e-mail van de gewenste ruiling of terugstorting.
Als je niet helemaal tevreden bent met de artikelen die je op onze website hebt aangeschaft, heb je het recht om deze binnen een periode van 30 dagen te retourneren.
In het geval van een defecte levering (beschadigd pakket/verkeerde of ontbrekende artikelen) krijg je het complete aankoopbedrag (waarde van de artikelen + verzendkosten) binnen 30 dagen terug via de betaalmethode die gebruikt werd bij het plaatsen van de bestelling. Je kunt ook gebruikmaken van het Europees modelformulier voor herroeping. Deze is een stuk onhandiger dan die van ons en je retour zal langer duren voordat het verwerkt is.
Heb je nog vragen? Bel ons op 03-808 28 04 of stuur ons een e-mail: mailbox@large.be

 

Request