Fair Sneaker Goto Lo Fair Sneaker Goto Lo Fair Sneaker Goto Lo Fair Sneaker Goto Lo Fair Sneaker Goto Lo Fair Sneaker Goto Lo
Meer product informatie

Variations

Uit voorraad leverbaar

Bezorging pakket circa 21 januari 2021 - 22 januari 2021

Fairtrade Cotton

Het Fairtrade katoenlogo staat voor eerlijk geproduceerd en verhandeld, ruw katoen, waarvoor alle productiestadia direct te traceren zijn en dat in alle stadia kan worden gescheiden van niet-Faritrade katoen.

Forest Stewardship Council

Het logo van "Forest Stewardship Council" staat voor duurzaam bosbeheer. Dit omvat niet alleen hout, maar ook hars, bosvruchten en paddestoelen. Deze non-profit organisatie werkt ook aan een veilig en duurzaam gebruik van bossen.

Peta Approved Vegan

Het "PETA-Approved Vegan" logo, ontworpen door PETA, biedt de klant de mogelijkheid om veganistische artikelen te kopen waar geen dieren zijn geschaad in hun productie. Alle artikelen met dit zegel zijn veganistisch en worden geproduceerd zonder dierlijke producten.

Artikelbeschrijving

- zachte, alledaagse schoenen met een sportief uiterlijk
- slipvaste crêpezool gemaakt van puur natuurlijk rubber
- neus met dubbellaags organisch katoen
- hiel met treklus
- schoenveters
- logo op de zool
- veganistisch
- PETA-approved
- op duurzame wijze geproduceerd

Als je op zoek bent naar een nieuw paar fraaie sneakers die op een diervriendelijke en duurzame wijze zijn geproduceerd, is dit sportieve paar met een alledaags uiterlijk van Ethletic misschien wel wat voor jou! Deze veganistische sneaker is voorzien van schoenveters, een slipvaste crêpezool gemaakt van puur natuurlijk rubber met een logo, een neus met dubbellaags organisch katoen en een praktische treklus aan de hiel.

Algemeen

Artikelnr. 392529
Kleur zwart
Brand Ethletic
Sluiting Schoenveter
Patroon effen
Buitenmateriaal 100% katoen, rubberen zool
Artikelonderwerp Basics, Casual wear, Rock wear, Street wear, Punk
Producttype Sneakers
Releasedatum 04-03-2019
Geslacht Unisex

Onze aanbevelingen voor jou