Details

https://www.large.be/p/resist/389411St.html
Artikelnr. 389411St
€ 16,99 € 8,99
Je bespaart 47% / € 8,00 Prijzen incl. BTW
exclusief verpakkings- en verzendkosten

Variations

Product Actions

Uit voorraad leverbaar

Bezorging pakket circa 18 oktober 2019 - 19 oktober 2019

Add to cart options

Product Actions

Artikelnr. 389411
Sexe Unisex
Muziekgenre Symphonic Metal
Mediaformaat 1-3 CD
Artikelonderwerp Bands
Band Within Temptation
Producttype CD
Releasedatum 01-02-2019
Het bericht op het zevende album van Within Temptation kan niet duidelijker: biedt weerstand! Sharon den Adel zegt: "Het is belangrijk dat we weerstand bieden in de maatschappij van vandaag, waarin mensen onder meer druk staan dan ooit. Het is een systeem geworden dat niet alleen wordt gemaakt en geregeerd door machtige mensen en dictators, maar ook door grote corporaties. We moeten onszelf bevrijden als we vooruitgang willen boeken, in plaats van ons te laten bekijken en beheersen door deze hogere machten".

Deze oproep tot verzet is de rode draad van de tracklist op het zevende album van de band. Vier jaar na de uitgave van "Hydra", is Within Temptation terug met "Resist"; een uitvoerig album bestaande uit tien tracks die gedreven worden door geweldige, gure melodieën. "Resist is een mijlpaal voor ons. Als dit album niet tot stand was gebracht, zou Within Temptation niet langer hebben bestaan."

Within Temptation blijft niet binnen haar grenzen; de band besloot met "Resist" een nieuwe richting te volgen wat betreft het creatieve proces en het schrijfproces. Het album bestaat uit explosieve tracks zoals "The Reckoning" (met Jacoby Shaddix van Papa Roach) en het diepzinnige nummer "Firelight", een track die oorspronkelijk werd geschreven voor het soloproject 'My Indigo' van Sharon, en waarop de Belgische alternatieve rockzanger Jasper Sterverlink te horen is. De single "Endless War" is één van de pittigere tracks op het album en bevat een refrein met melodieuze hooks. "Hoe langer we aan dit nummer werkten, hoe moeilijker het werd. Het reflecteert de vibe van het hele album: een modern muziekgeluid met genadeloos gitaarspel en bruut drumwerk dat soms bijna klinkt als hip-hop".
CD 1
1. The Reckoning (junto a Jacoby Shaddix) 2. Endless War 3. Raise Your Banner (junto a Anders Fridén) 4. Supernova 5. Holy Ground 6. In Vain 7. Firelight (junto a Jasper Steverlinck) 8. Mad World 9. Mercy Mirror 10. Trophy Hunter