Details

https://www.large.be/p/panic-pink/385965150+ml.html
Artikelnr. 385965150 ml

Variations

  • Maat:
    • 150 ml

Product Actions

Uit voorraad leverbaar

Bezorging pakket circa 20 november 2019 - 21 november 2019

Add to cart options

Product Actions

Geen verzendkosten (Bij bestellingen vanaf € 39,99)

Kleur roze
Artikelnr. 385965
Brand Headshot
Sexe Vrouwen
Artikelonderwerp Gothic, Rock wear, Festival, Rockabilly, Punk, Halloween, Pastel Gothic, Nu Goth, Alcohol, Kostuums
Producttype Haarverf
Releasedatum 31-08-2018
Haarverf "Panic Pink" van Headshot:

Panic Pink is een lichtroze haarverf. Het haar dient eerst zo licht mogelijk te worden geblondeerd en oranje of rode tinten dienen te worden weggewerkt. Geeltinten kunnen namelijk resulteren in oranje of rode tinten.
Deze haarverf is veganistisch, niet op dieren getest en in Europa gemaakt.

Voor de beste resultaten raden we de onderstaande methode aan:

Blondeer het haar. Hoe lichter, hoe beter. Wacht 48 uur en was het haar twee keer voordat je de haarverf van Headshot gebruikt. Maak het haar vochtig en laat het ongeveer 10 minuten lang drogen in een handdoek. Bescherm de omliggende huid met babyolie, vaseline of crème. LET OP: de haarverf kan vlekken in de huid of in textiel veroorzaken. Breng de haarverf dik aan, haarstreng voor haarstreng. Gebruik wegwerphandschoenen en een haarverfkwast. Laat de haarverf minstens 30 minuten intrekken. Hitte zorgt voor betere resultaten.

Gebruik geen haarverzorgingsproducten, zoals shampoos met silicone, voordat je de haarverf aanbrengt. De kleur pakt dan namelijk misschien niet goed. Je kunt ook verschillende kleuren van Headshot mengen als je dat wilt. De haarverf is niet bedoeld voor wenkbrauwen of wimpers en contact met de ogen dient absoluut te worden vermeden! De haarverf vervaagt wasbeurt na wasbeurt en kan na het aanbrengen nog altijd vlekken in textiel veroorzaken.