"Kids - Flamme" T-shirt bordeaux van Rammstein

Kies je maat

Kies je maat

Uit voorraad leverbaar

Delen

OEKO-TEX ® Standard 100

Als een textielartikel een STANDARD 100-label krijgt, kun je er zeker van zijn dat alle componenten van het artikel, inclusief alle draden, knopen en andere accessoires zijn gecontroleerd op schadelijke stoffen en het artikel is daarom volledig veilig voor gebruik. De testen worden uitgevoerd door onze onafhankelijke OEKO-TEX® instituten, gebaseerd op onze uitgebreide OEKO-TEX® criteria. De testprocedure houdt rekening met tal van gereguleerde en niet-gereguleerde stoffen die schadelijk kunnen zijn voor de gezondheid van de mens. De door de STANDARD 100 vastgestelde waardegrenzen gaan vaak verder dan de nationale en internationale eisen.

Large duurzame productie

Duurzame productie. Deze EMP-certificering houdt in dat wij beschikken over keurmerken, certificaten of fabrieksaudits die de toepassing van duurzame productiestandaarden bevestigen. Dit betekent dat we ons houden aan de sociale normen, de bescherming van de werknemers en de veiligheidsvoorschriften in het productieland. Wij zijn van mening dat duurzame productie bijdraagt aan het behoud van de natuurlijke basis van het leven voor de volgende generatie.

Peta Approved Vegan

Het "PETA-Approved Vegan" logo, ontworpen door PETA, biedt de klant de mogelijkheid om veganistische artikelen te kopen waar geen dieren zijn geschaad in hun productie. Alle artikelen met dit zegel zijn veganistisch en worden geproduceerd zonder dierlijke producten.

EMP Organic Cotton

De certificering van biologisch katoen garandeert de ecologische teelt van de vezel. Biologisch katoen is geproduceert en geoogst volgens de richtlijnen van biologische landbouw. Het gebruik van genetisch gemodificeerde zaden is verboden. In tegenstelling tot de conventionele katoenteelt is het gebruik van chemische bestrijdingsmiddelen en meststoffen verboden. Om de natuurlijke bodemvruchtbaarheid te behouden en te verbeteren wordt gebruik gemaakt van mest en compost. Om insecten weg te houden, worden er andere planten bij geplant. Zo worden er bijvoorbeeld zonnebloemen rond de katoenvelden in West-Afrika geplant. Deze trekken ongedierte aan zoals de katoenkever en voorkomen zo besmetting van de katoenplanten. Daarnaast beoefenen de boeren de vruchtwisseling. Dit betekent dat katoen wordt geteeld in afwisseling met andere gewassen zoals tomaten of paprika's, enz. Dit dient ook voor de verzorging van de bodem en voorkomt de verspreiding van plagen en ziekten.

Artikelbeschrijving

- Print op de voorkant
- Shirt met ronde hals
- Normale pasvorm
- Basisartikel van Stanley & Stella
- Met glow-in-the-dark opdruk

Duurzaamheid:
Stanley Stella Mini Creator STK909
STANDAARD 100 by OEKO-TEX 1112055 Centexbel
OCS certificaat nr. CU819434OCS
Organic Cotton 100 Content Standard
Veganistisch - Goedgekeurd door PETA
- Fair Wear Foundation
Organisch katoen

Maat 98 - 104 cm - voor kinderen van 3-4 jaar
Maat 110 - 116 cm - voor kinderen van 5-6 jaar
Maat 122 - 128 cm - voor kinderen van 7-8 jaar
Maat 134-146 cm - voor kinderen van 9-11 jaar

Kopen op rekening

Gratis retourneren

30 dagen retourrecht

Uitstekende service

Algemeen

Artikelnr. 464787
Kleur bordeaux
Muziekgenre Industrial
Halslijn Ronde hals
Patroon effen
Lengte (van de kleding) Normaal
Buitenmateriaal 100% katoen
Bedrukt ja
Artikelonderwerp Band merch, Bands, Duurzaamheid
Verzorgingsinstructies Machinewasbaar
Band Rammstein
Producttype T-shirt
Releasedatum 19-03-2020
Geslacht Jongens & meisjes

Onze aanbevelingen voor jou