Engel ohne Flügel nennt man Mama

Trui met capuchon Meer van Family And Friends
Meer product informatie

Variations

Uit voorraad leverbaar

Bezorging pakket circa 30 mei 2020 - 2 juni 2020

Artikelbeschrijving

Engel ohne Flügel nennt man Mama

- girls trui met capuchon
- met print op de voorkant
- pasvorm: normaal gesneden
- lengte: normale lengte
- met trekkoord in de capuchon
- met kangoeroezak

Een girls trui met capuchon en print van een onwijs leuke Duitse tekst op de voorkant! Wie wil dat nou niet hebben? De "Engel ohne Flügel nennt man Mama" trui heeft precies wat elke mama nodig heeft.

OEKO-TEX ® Standard 100

Als een textielartikel een STANDARD 100-label krijgt, kun je er zeker van zijn dat alle componenten van het artikel, inclusief alle draden, knopen en andere accessoires zijn gecontroleerd op schadelijke stoffen en het artikel is daarom volledig veilig voor gebruik. De testen worden uitgevoerd door onze onafhankelijke OEKO-TEX® instituten, gebaseerd op onze uitgebreide OEKO-TEX® criteria. De testprocedure houdt rekening met tal van gereguleerde en niet-gereguleerde stoffen die schadelijk kunnen zijn voor de gezondheid van de mens. De door de STANDARD 100 vastgestelde waardegrenzen gaan vaak verder dan de nationale en internationale eisen.

Large duurzame productie

Duurzame productie. Deze EMP-certificering houdt in dat wij beschikken over keurmerken, certificaten of fabrieksaudits die de toepassing van duurzame productiestandaarden bevestigen. Dit betekent dat we ons houden aan de sociale normen, de bescherming van de werknemers en de veiligheidsvoorschriften in het productieland. Wij zijn van mening dat duurzame productie bijdraagt aan het behoud van de natuurlijke basis van het leven voor de volgende generatie.

Artikelnr. 329591
Kleur zwart
Sexe Vrouwen
Exclusief Nee
Patroon effen
Buitenmateriaal 80% katoen, 20% polyester
Pasvorm/Tops Regular
Artikelonderwerp Fun merch, Baby's & ouders, Spreuken
Verzorgingsinstructies Machinewasbaar
Producttype Trui met capuchon
Releasedatum 25-03-2016
Brandfun Family And Friends

Is ook verkrijgbaar in

Onze aanbevelingen voor jou