Bestelkosten

Ideal

(alleen internet & alleen voor Nederland) - bestelkosten*: €3,95
Ideal is de gemakkelijkste betalingsvorm, bovendien kunnen wij je bestelling eerder uitleveren (indien alles op voorraad is). Je rekent af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van je eigen bank. Als je al internetbankierder bent, kun je direct gebruikmaken van ideal.

Paypal

(alleen internet) bestelkosten*: €3,95
Betalen door je gegevens op te slaan bij Paypal. Je kunt een gratis Paypal account openen op paypal.

Creditcard

(alleen internet en telefonisch)
Eenvoudig en veilig betalen via internet. Bij eventuele nalevering wordt alleen het bedrag van de geleverde artikelen van je rekening afgeschreven.

Vooruitbetaling

bestelkosten*: €3,95
Je ontvangt van ons een bestelbevestiging met betalingsinstructies. Zodra wij je betaling verwerkt hebben, wordt je bestelling opgestuurd. Hou er rekening mee dat het 1 week kan duren voor je betaling verwerkt is.

Op rekening

(alleen internet & alleen voor Nederland) - bestelkosten*: €3,95
Je ontvangt eerst je bestelling en betaalt later. Onze vordering op jou is door ons verpand aan Klarna, Amsterdam. Je zult van hun een faktuur ontvangen waarna binnen 14 dagen rechtsgeldige betaling kan plaatsvinden.

Alleen Belgie

Rembours

bestelkosten*: €6,95
Je betaalt je bestelling aan de koerier/postbode. De bestelling wordt opgestuurd op het moment dat alle artikelen voorradig zijn of op het moment dat de (al dan niet door jou opgegeven) vervaldatum verstreken is.

DIRECTebanking

(alleen internet) bestelkosten*: €3,95
Snellere levering dan bij een vooruitbetaling, goedkoper dan een rembours, geen credit card nodig. Het enige dat je nodig hebt zijn je online bank gegevens, pin en TAN! Ga voor meer info punt naar Directebanking.

Bancontact/Mister Cash

(alleen internet) - bestelkosten*: €3,95
Met Mister Cash kunnen Belgische rekeninghouders online aankopen doen middels hun bankpas. De veiligheid en betrouwbaarheid zijn absoluut gegarandeerd.

*Bestelkosten = Betaalkosten + verzendkosten Verzendkosten zijn € 3,95 Betaalkosten zijn afhankelijk van de betalingsvorm: Creditcard €1,75, Rembours €3,00. Overige €0,00.

We behouden het recht voor om bestellingen gedaan via bepaalde betalingsmethoden te annuleren. In dat geval zijn andere betalingsmethoden beschikbaar.