Meer product informatie

Variations

Uit voorraad leverbaar

Bezorging pakket circa 9 juli 2020 - 10 juli 2020

Slechts 1 in voorraad

OEKO-TEX ® Standard 100

Als een textielartikel een STANDARD 100-label krijgt, kun je er zeker van zijn dat alle componenten van het artikel, inclusief alle draden, knopen en andere accessoires zijn gecontroleerd op schadelijke stoffen en het artikel is daarom volledig veilig voor gebruik. De testen worden uitgevoerd door onze onafhankelijke OEKO-TEX® instituten, gebaseerd op onze uitgebreide OEKO-TEX® criteria. De testprocedure houdt rekening met tal van gereguleerde en niet-gereguleerde stoffen die schadelijk kunnen zijn voor de gezondheid van de mens. De door de STANDARD 100 vastgestelde waardegrenzen gaan vaak verder dan de nationale en internationale eisen.

EMP Organic Cotton

De certificering van biologisch katoen garandeert de ecologische teelt van de vezel. Biologisch katoen is geproduceert en geoogst volgens de richtlijnen van biologische landbouw. Het gebruik van genetisch gemodificeerde zaden is verboden. In tegenstelling tot de conventionele katoenteelt is het gebruik van chemische bestrijdingsmiddelen en meststoffen verboden. Om de natuurlijke bodemvruchtbaarheid te behouden en te verbeteren wordt gebruik gemaakt van mest en compost. Om insecten weg te houden, worden er andere planten bij geplant. Zo worden er bijvoorbeeld zonnebloemen rond de katoenvelden in West-Afrika geplant. Deze trekken ongedierte aan zoals de katoenkever en voorkomen zo besmetting van de katoenplanten. Daarnaast beoefenen de boeren de vruchtwisseling. Dit betekent dat katoen wordt geteeld in afwisseling met andere gewassen zoals tomaten of paprika's, enz. Dit dient ook voor de verzorging van de bodem en voorkomt de verspreiding van plagen en ziekten.

Artikelbeschrijving

Gothicana t-shirt by EMP

- Front print: Lost Faith
- Figure-hugging fit
- Short-sleeved
- Crew neck

Exclusive to EMP, you can freshen up your collection of statement shirts. Check out this t-shirt from Gothicana by EMP. It will win you over with a cool contrasting white front print, which stands out stands out against the black background. The words "Lost Faith" are written across the chest in a cursive font.
Artikelnr. 446249
Kleur zwart
Brand Gothicana by EMP
Sexe Vrouwen
Exclusief Ja
Patroon Symbolen
Buitenmateriaal 100% katoen (organisch katoen)
Pasvorm/Tops Regular
Artikelonderwerp Basics, Gothic
Verzorgingsinstructies Machinewasbaar
Producttype T-shirt
caption Dare To Be Different
Releasedatum 30-08-2019

Is ook verkrijgbaar in