Uit voorraad leverbaar

Bezorging pakket circa 3 april 2020 - 4 april 2020

Artikelbeschrijving

- diameter: ongeveer 23 cm
- gemaakt van elastisch materiaal
- lengte: ongeveer 23 cm
- voorkant met geborduurd logo

Met de aanschaf van deze beanie doneer je 2,00 euro aan Sea Shepherd.

For the oceans!

Sea Shepherd

SEA SHEPHERD' is opgericht in 1977 en vecht voor het behoud van de oceanen en hun biodiversiteit. Ze gaan de illegale walvisvangst en visserij tegen, voeren campagne voor de bescherming van allerlei bedreigde diersoorten en ruimen met behulp van hun vrijwilligers stranden en watergebieden op. Sea Shepherd gebruikt innovatieve, directe actietactieken om illegale activiteiten op de zee te onderzoeken, te documenteren en waar nodig in te grijpen om ze op te sporen en te bestrijden.

Der Grüne Knopf

De Grüner Knopf is een door de overheid gecontroleerd, wereldwijd keurmerk dat in 2019 werd gelanceerd. Het kenmerkt sociaal en ecologisch duurzaam textiel dat door verantwoordelijke bedrijven op de markt wordt gebracht. De staat bepaald de criterea en voorwaarden van het keurmerk. De Grüner Knopf word in opdracht van het Bondsministerie voor Economische Samenleving en Ontwikkeling (BMZ) toegekend.

De Global Organic Textile Standard (GOTS)

De Global Organic Textile Standard (GOTS) is de toonaangevende standaard voor het verwerken van textiel gemaakt van biologisch geproduceerde, natuurlijk vezels. Op hoog niveau definieert deze norm de milieueisen voor de hele textielproductieketen en vereist de naleving van sociale criteria. Meer informatie vind je op www.global-standard.org

Artikelnr. 388139
Kleur zwart
Brand Sea Shepherd
Sexe Unisex
Buitenmateriaal 95% katoen, 5% elastaan
Artikelonderwerp Casual wear, Rock wear, Street wear
Producttype Beanie
Releasedatum 15-10-2018