ALGEMENE VOORWAARDEN VAN: LARGE POPMERCHANDISING B.V. te Rotterdam.

Herroepingsrecht

 

De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt.

De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

Als de consument heeft gekozen voor een duurdere methode van levering dan de goedkoopste standaardlevering, hoeft de ondernemer de bijkomende kosten voor de duurdere methode niet terug te betalen.

 

 

 

 

.

Ruilen en retourneren

Bij Large heb je 30 dagen zichttermijn (en kun je altijd ruilen of je geld terug krijgen). Deze 30 dagen gaan in op het moment dat je het pakket hebt ontvangen.

Een begrijpelijke uitzondering moeten we maken voor gewassen en/of gedragen textiel (je mag de kleding natuurlijk wel passen), artikelen die speciaal voor jouw zijn geproduceerd of aangepast en goederen om hygiënische redenen tenzij de verpakking ongeopend is.

Het pakket dient (indien mogelijk) in de originele verpakking naar ons retour gezonden te worden. Voeg bij het/de artikel(en) altijd het volledig ingevulde retourformulier welke je in je pakketje vindt.

In Nederland en België kun je je pakketje via het dichtstbijzijnde Kialapunt naar ons retourneren, ongeacht of het pakket ook via Kiala is ontvangen.

Woon je in Nederland dan kun je ook, ongeacht het gewicht, je pakket via PostNL retourneren. Je kunt hierbij gebruik maken van het antwoordnummer zoals vermeld op het retourformulier.

Woon je in België dan kun je ook je pakketje naar ons terug sturen via Easy Retour. Ga hiervoor naar onze speciale pagina (http://www.large.be/ret__/)  of klik bovenaan op onze site op de link “GRATIS retourneren”. Klik op het BPost-logo en na invulling van de gevraagde gegevens krijg je direct een retourlabel (in een PDF-bestand) welke je kunt downloaden en uitprinten. Deze kun je vervolgens op je retourpakket plakken en afgeven bij het postkantoor in de buurt.

De kosten die worden gemaakt om het evt. vervangende artikel weer bij jou te krijgen zijn, net als de retourzending, geheel voor rekening van Large!

Kijk voor alle details op je retourformulier welke je in je pakketje vindt of op http://www.large.nl/ret__/ of http://www.large.be/ret__/

 

All content © by Large Popmerchandising B.V. (B.A.) 1986-2017

Geen ander dan Large Popmerchandising B.V. (B.A.) en haar affiliates is gerechtigd om het materiaal op deze website te reproduceren, gebruiken, publiceren of te distribueren. Het gebruik of misbruik van dit materiaal is verboden tenzij expliciet toegestaan. Large Popmerchandising B.V. (B.A.) zal haar intellectuele eigendomsrechten handhaven met gebruikmaking van alle rechtsmiddelen.

Download de voorwaarden als PDF