ALGEMENE VOORWAARDEN VAN: LARGE POPMERCHANDISING B.V. te Rotterdam.

Bestelkosten

Ideal (alleen internet & alleen voor Nederland) - bestelkosten*: €3,95
Ideal is de gemakkelijkste betalingsvorm, bovendien kunnen wij je bestelling eerder uitleveren (indien alles op voorraad is). Je rekent af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van je eigen bank. Als je al internetbankierder bent, kun je direct gebruikmaken van ideal.

Bancontact/Mister Cash (alleen internet & alleen voor Belgie) - bestelkosten*: €3,95
Met Mister Cash kunnen Belgische rekeninghouders online aankopen doen middels hun bankpas. De veiligheid en betrouwbaarheid zijn absoluut gegarandeerd.

Paypal - (alleen internet) bestelkosten*: €3,95
Betalen door je gegevens op te slaan bij Paypal. Je kunt een gratis Paypal account openen op paypal.

Creditcard - (alleen internet en telefonisch) bestelkosten*: €5,70
Eenvoudig en veilig betalen via internet. Bij eventuele nalevering wordt alleen het bedrag van de geleverde artikelen van je rekening afgeschreven.

Rembours - bestelkosten*: €6,95 (alleen Belgie)
Je betaalt je bestelling aan de koerier/postbode. De bestelling wordt opgestuurd op het moment dat alle artikelen voorradig zijn of op het moment dat de (al dan niet door jou opgegeven) vervaldatum verstreken is.

Vooruitbetaling - bestelkosten*: €3,95
Je ontvangt van ons een bestelbevestiging met betalingsinstructies. Zodra wij je betaling verwerkt hebben, wordt je bestelling opgestuurd. Hou er rekening mee dat het 1 week kan duren voor je betaling verwerkt is.

Op rekening- (alleen internet & alleen voor Nederland) - bestelkosten*: €3,95
Je ontvangt eerst je bestelling en betaalt later. Onze vordering op jou is door ons verpand aan Klarna, Amsterdam. Je zult van hun een faktuur ontvangen waarna binnen 14 dagen rechtsgeldige betaling kan plaatsvinden. Meer info klik hier.

DIRECTebanking - (alleen internet alleen Belgie) bestelkosten*: €3,95
Snellere levering dan bij een vooruitbetaling, goedkoper dan een rembours, geen credit card nodig. Het enige dat je nodig hebt zijn je online bank gegevens, pin en TAN! Ga voor meer info punt naar Directebanking.

 

*Bestelkosten = Betaalkosten + verzendkosten
Verzendkosten zijn € 3,95
Betaalkosten zijn afhankelijk van de betalingsvorm: Creditcard €1,75, Rembours  €3,00. Overige €0,00.

 

We behouden het recht voor om bestellingen gedaan via bepaalde betalingsmethoden te annuleren. In dat geval zijn andere betalingsmethoden beschikbaar.

 

 

 

 

 

.

All content © by Large Popmerchandising B.V. (B.A.) 1986-2017

Geen ander dan Large Popmerchandising B.V. (B.A.) en haar affiliates is gerechtigd om het materiaal op deze website te reproduceren, gebruiken, publiceren of te distribueren. Het gebruik of misbruik van dit materiaal is verboden tenzij expliciet toegestaan. Large Popmerchandising B.V. (B.A.) zal haar intellectuele eigendomsrechten handhaven met gebruikmaking van alle rechtsmiddelen.

Download de voorwaarden als PDF