Urban Classics

Mannen- en vrouwenkleding van Large

Ben je soms gewoon in de stemming voor een casual outfit? Dan ben je in de Large Urban Classics Shop aan het juiste adres! Hier vind je verschillende kledingstukken en accessoires in de streetwear stijl. Ontdek hoe stijlvol casuall, sportief en comfortabel kunnen zijn!

Volgens het motto "less is more", ziet Urban Classic af van opvallende logo's en prints en richt het merk zich vooral op vorm en eenvoudige kleuren. De kledingstukken van Urban Classics zijn zowel simpel als comfortabel en daarbij ook nog eens bijzonder betaalbaar! Soms hoef je echt geen fortuin uit te geven voor goede kwaliteit.

Rokken voor de warmere dagen van het jaar, daar kun je er nooit genoeg van hebben in je kledingkast! Alle kledingstukken van Urban Classics zijn gemakkelijkmet elkaar te combineren voor een nieuwe outfit.

Bezoek de Large Shop en blader door ons aanbod van Urban Classics - je zult er ongetwijfeld iets leuks tussen vinden! Genoeg keuze voor de dames - vesten van zachte teddystof, sexy bikini- en tanktops, leggings, longsleeves, jassen en natuurlijk een heleboel accessoires. Voor mannen hebben we T-shirts, longsleeves, trainingsbroeken, jumpsuits, jassen, caps en nog veel meer.

Lees verder
Pagina van 2