Urban Classics

Mannen- en vrouwenkleding van EMP

Wil je soms gewoon iets alledaags aantrekken? Wees dan welkom in onze EMP Urban Classics Shop! Hier zijn verschillende kledingstukken en accessoires te vinden in de stijl van streetwear - comfortabel, sportief en alledaags tegelijkertijd.

Volgens het motto "less is more", ziet Urban Classic af van opvallende logo's en prenten, en richt het merk zich vooral op vorm en eenvoudige kleuren. De kledingstukken van Urban Classics zijn zowel simpel als comfortabel, en daarbij ook nog eens bijzonder betaalbaar! Soms hoef je echt geen fortuin te betalen voor goede kwaliteit.

Rokken voor de warmere dagen van het jaar, daar kun je er nooit genoeg van hebben in je kledingkast! Alle kledingstukken van Urban Classics zijn gemakkelijk te combineren met elkaar voor een nieuwe outfit.

Bezoek de EMP Shop en blader door ons aanbod van Urban Classics - je zult er ongetwijfeld iets leuks tussen vinden! Genoeg keuze voor de dames - vesten van zachte teddystof, sexy bikini- en tanktops, leggings, longsleeves, jassen en natuurlijk een heleboel accessoires. Voor mannen hebben we T-shirts, longsleeves, trainingsbroeken, jumpsuits, jassen, petten en nog veel meer.

Lees verder
Pagina van 5