WWE - Officiële merchandise

Als er stoelen door de lucht vliegen en zweet op de vloer druppelt, kan dat maar één ding betekenen: Wrestling! Een ring, brute worstelaars, vele liefhebbers en een geweldige show. Wie herinnert zich niet graag al die legendarische successen van bijvoorbeeld The Undertaker? De man in de zwarte jas en hoed boekte tot in 2013 21 zeges zonder nederlaag - een machtig en bruut beest. Over legendes gesproken, één naam mogen we natuurlijk niet vergeten op te noemen: Hulk Hogan, de meest gevreesde snor in de business. De twaalfvoudige Heavyweight Champion heeft niet zonder goede reden een plek weten te bemachtigen in de WWE Hall of Fame.

Worstelen is wellicht niet echt een familiesport, maar de familie Wyatt geeft daar verdomd weinig om. Wanneer de jongens in de ring stappen, staat de gehele hal in brand. Natuurlijk hebben we in de EMP Wrestling Online Shop ook merchandise van de familie Wyatt voor je klaarliggen. Het maakt niet uit of je nou een liefhebber bent van The Undertaker, Hogan, Cena, Kane of andere worstelaars: de worstelfamilie blijft hecht. Buiten de ring zijn de jongens van WWE eigenlijk vrij normale mensen. Kane eet bijvoorbeeld geen kleine baby's, hij studeerde zelfs af op de universiteit - wie had dat gedacht? Hulk Hogan wilde in 2000 zelfs president van de VS worden! Er is echter een ding dat alle worstelaars met elkaar gemeen hebben: ze leveren een verdomd geweldige show - dus pak er een biertje en een zakje chips bij en geniet!

Als je WWE net zo gaaf vindt als wij, neem dan eens een kijkje in onze EMP Wrestling Online Shop, waar officiële merchandise van Randy Savage, The Undertaker, Kane en andere worstelaars te vinden is. Ben je klaar voor het echte werk?

Lees verder
Pagina 1 van 1