Trivium

Recht in de roos! De bandleden van de thrash en heavy metalband 'Trivium' staan al sinds 2000 overal ter wereld op het podium. Na de uitgave van het debuutalbum "Ember to Inferno", werd direct duidelijk dat Trivium een succesvolle toekomst tegemoet zou gaan. Al op 17-jarige leeftijd maakte zanger en gitarist Matthew Heafy waanzinnige gitaarmuziek die de luisteraar ademloos achterliet. Heafy is z'n vak in de jaren die volgden alleen maar beter gaan verstaan. Het is dus niet verwonderlijk dat deze band razendsnel de wereld weet te veroveren.

Met de uitgave van hun geweldige album "Ascendancy", braken de kerels uit Florida pas echt door. Het album heeft alles wat een echt thrashmetalalbum nodig heeft en bestaat uit bizar gitaarspel, muziekstukken om op te headbangen en fantastisch drumgeweld. Hoofdgitarist Corey Beaulieu maakte het album tot een onvergetelijk juweeltje met z'n fantastische solo's. Het kon bijna niet beter, maar toch legde Trivium met "Shogun" de lat zelfs nog hoger - wat een killeralbum!

De band heeft met het zesde album "In Waves" het niveau verder verhoogd en zichzelf verder door weten te ontwikkelen. Het kwaliteitsniveau van Trivium lijkt geen grenzen te kennen en de band klinkt tegenwoordig nog beter en aanstekelijker dan voorheen - een enorme prestatie. In onze EMP Trivium Shop zijn T-shirts, vesten en verschillende albums van Trivium te vinden - alles wat het hart van de echte liefhebebr verlangt!

Lees verder