Met het brede assortiment aan merchandise van de Suicide Squad, vooziet EMP je van kleding en accessoires waarmee je perfect in het team past! Of je nou een pyromanische ex-gangster bent zoals El Diablo, of bezeten bent door een oeroude geest zoals de Enchantress, pak gewoon je stoel erbij en bekijk rustig het aanbod. Bij ons zijn onder andere jassen, hoofddeksels, posters en zelfs Funko Pop!-verzamelfiguren van de Suicide Squad te vinden. Ook als je van plan bent je eigen Suicide Squad samen te stellen voor een verkleedpartijtje, ben je bij ons aan het juiste adres! Exclusief bij EMP is het "Daddy's Lil' Monster"-girls shirt van Harley Quinn verkrijgbaar, alsook de "Property of the Joker"-bomberjas, de "Good Night"-honkbalknuppel en de Joker Tail Coat. Rust jezelf alvast goed uit en maak je klaar voor spannende avonturen met je eigen team: In Squad We Trust!

Het moge dan wel superschurken zijn, maar de leden van de Suicide Squad zijn allemaal uitgegroeid tot grote favorieten sinds DC Comics de personages en het team heeft bedacht. Een geheime eenheid van de overheid, bestaande uit veroordeelden en psychopaten, die strafvermindering krijgen in ruil voor hun werk. De naam van het team onthult dat de kans op overleven gering is, aangezien de Suicide Squad de gevaarlijkste en meest onmogelijke missies moet uitvoeren.

Net zoals bij bijvoorbeeld de Justice League, komen er constant nieuwe leden bij het team en komen oude bekenden om het leven. Net zoals in Game of Thrones, kunnen hoofdpersonages zonder enige waarschuwing plots om het leven komen - een verrassingselement dat zowel geliefd als gehaat wordt door de liefhebbers. Het team bestaat uit leden zoals Deadshot, Killer Croc, Slipknot, Captain Boomerang en natuurlijk Harleen Frances Quinzel, beter bekend als Harley Quinn. Spanning, actie, humor en avontuur gegarandeerd, of het nou op het witte doek is of op papier!

Lees verder
Pagina van 2