Sonata Arctica

Rare shit: Sonata Arctica heeft songstructuren bedacht die iedere liefhebber van muziek en iedere muzikant zullen weten te verrassen. Deze jongens uit Finland hebben hun eigen unieke geluid gecreëerd met het album "Unia" - een geluid dat met name werd uitgevonden door Tony Kakko, het meesterbrein achter de band. Als dit album geen blije grijns op je gezicht weet te toveren, kun je maar beter weer naar de radio gaan luisteren.

"Unia" markeert een extreme verandering van stijl in de geschiedenis van Sonata Arctica. Het "happy metal"-gevoel dat je kreeg van de vroegere releases, zul je niet ervaren met deze nieuwe stijl. Maar dat betekent niet dat de stijlverandering de muziek van de band niet ten goede komt. Met het werk "Stones Grow Her Name", wist de band alle fans wederom te verrassen. Deze keer treedt Sonata Arctica in de voetsporen van bands zoals Nightwish - wat de band goed staat.

Als je van Sonata Arctica houdt en op zoek bent naar merchandise van deze indrukwekkende band, kom dan eens kijken in onze Sonata Arctica EMP Merchandise Shop! Hier hebben we shirts, albums, hoodies en nog veel meer klaarliggen voor de liefhebber.

Lees verder