Eer 'The Spirit of Radio' met ons assortiment aan merchandise van de Canadese rockband Rush! Bij Large is er van alles van de band te vinden, waaronder officiële producten, zoals deze T-shirts, tassen en koffiebekers van Rush. Vanzelfsprekend zijn bij ons ook de albums van de band verkrijgbaar, op zowel CD als vinyl. Op zoek naar een liveshow van Rush op Blu-ray of DVD? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! We blijven speciaal voor de liefhebbers van deze geweldige Canadese progressieve rockband ons aanbod onophoudelijk uitbreiden.

Wil je de grootste hits van Rush opnieuw beluisteren? Dan hebben wij albums zoals "A Show of Hands " (verkrijgbaar op CD en vinyl) en "Roll the Bones" voor je klaarliggen. Als je op zoek bent naar een geschenk voor een fan, kijk dan eens naar de '40th Anniversary Edition' van het legendarische album "2112", verkrijgbaar op CD en vinyl. Dit eerbetoon aan één van de populairste albums van de band bevat zeldzame live-tracks en nooit eerder uitgebracht materiaal dat werd vernieuwd door enkele grote en bekende liefhebbers van Rush, waaronder Taylor Hawkins en Dave Grohl van de Foo Fighters, Billy Talent en Alice in Chains.

Als liefhebber van Rush, weet je natuurlijk hoe de band is ontstaan. De band werd in 1968 opgericht in Toronto (Canada) en is in de vroegere dagen meerdere malen veranderd van line-up en muziekstijl. Rush begon als een blues-achtige hardrockband, maar maakte later steeds meer progressieve rock met meer nadruk op het gitaarspel.

De bandleden zijn meerdere malen onderscheiden met verschillende prijzen en erkenningen. In 1994 traden ze toe tot de 'Canadian Music Hall of Fame' en in 2013 tot de 'Rock and Roll Hall of Fame'.

De fans moesten een grote teleurstelling verwerken toen de band in 2015 aankondigde te stoppen met grootschalige tours. Ondanks dat er geen tours met op de agenda staan, zal de muziek van deze muziekgoden voor altijd in leven blijven bij Large!

Lees verder