Metal-Kids

Never too young to rock! Dat is het motto van Metal-Kids. Bij dit motto horen natuurlijk passende outfits, waar Metal-Kids dan ook voor heeft gezorgd.

Het begon allemaal met twee mannelijke metalfans, die zich vertwijfeld op een missie begaven om hun nieuwe nakomelingen naar behoren aan te kleden en uit te rusten. Toen deze missie mislukte, werd besloten een nieuwe te beginnen, ditmaal met het motto "van metalfans, voor metalfans!" Sindsdien voorziet het merk talloze rockende en rollende nakomelingen van extreem coole shirts, bodies, jassen en meer. Jouw mini-metalhead zal zonder twijfel de show weten te stelen in de peuterspeelzaal! Metal-Kids draagt natuurlijk bij aan de muzikale opvoeding van het kind, waaraan je nooit vroeg genoeg kunt beginnen.

In de EMP Online Shop vind je shirts shirts, bodies en accessoires, zoals fopspenen en slabbetjes met de Rockhand erop en natuurlijk nog allerlei andere ontwerpen, zoals een gitaar, de hamer van Thor, of een hardcore teddybeer. Proud to be a Metal kid!

Lees verder