Jägermeister

Het zwarte goud uit Wolfenbüttel, Duitsland: Jägermeister is niet zomaar een kruidenlikeur, maar dé kruidenlikeur! Als je ooit een Amerikaanse band op tournee hebt gezien, weet je dat Jägermeister een essentieel onderdeel is van haar bagage, en wat essentieel is op een tour, is natuurlijk ook essentieel op festivals. Jägermeister kan worden gezien als de Duitse variant van de Amerikaanse bourbon, wat een vergelijking is waar de distilleerders zeker aan voldoen.

Het feit dat Jägermeister hard rockt, wordt bewezen door de jaarlijkse Jägermeister Rock:Liga in Duitsland. Deze "Rock League" is namelijk een bandwedstrijd die georganiseerd wordt door Jägermeister. Een cool idee! Zoals al eerder werd gezegd, is Jägermeister altijd te vinden op festivals. De likeur smaakt simpelweg het best in een grote blokhut. Onthoud de Jägermeister-toost voor de volgende keer dat je het brullende hert ontmoet:

"Het is de erezaak van de jager dat hij zijn wild koestert en beschermt, als jager jaagt zoals het betaamt en de schepper in het schepsel eert."

Natuurlijk hebben we bij EMP meer dan genoeg merchandise van Jägermeister in onze EMP Jägermeister Online Shop. Je kunt het legendarische hert vinden als print op shirts of truien, en daarbij hebben we ook een coole Zippo van Jägermeister voor de liefhebber. Dus trek een shirt aan en feest maar lekker hard met het Jägermeister-hert. Drink alleen wel met mate, okee?

Lees verder