Heaven Shall Burn bandmerchandise en CD's

De band Heaven Shall Burn uit het kleine stadje Saalfeld in de deelstaat Thüringen, Duitsland, maakt al 15 jaar goeie metal en klinkt harder dan ooit! Er zijn maar weinig andere Duitse bands die de de actuele charme van Heaven Shall Burn kunnen evenaren. Ieder album sinds het debuut „Asunder“ was een frisse wind in de wereld van de metal en de groep heeft op veel plekken op het podium gestaan. In ieder geval sinds „Antigone“ en „Deaf To Our Prayers“, wordt de band internationaal gerespecteerd. Nummers zoals „Forlorn Skies“ laten niets behalve een verschroeid landschap achter. Het publiek maakt enorme pits, waarmee de term "Wall Of Death" een hele nieuwe betekenis krijgt. Heaven Shall Burn is heel erg down-to-earth gebleven en staat dicht bij haar fans, wat ervoor zorgt dat de band extra sympathiek overkomt. Heaven Shall Burn zal nog wel even doorgaan met het maken van gruwelijke muziek, en wij kunnen niet wachten op haar volgende releases. We zijn er helemaal klaar voor! Als jij ook zo gek bent op Heaven Shall Burn, kom dan eens kijken in onze EMP Shop, waar je alles kunt vinden wat je nodig hebt als fan van deze geweldige band.

Heaven Shall Burn - Wanderer

Met "Wanderer" presenteerde de band in 2016 haar achtste studioalbum. Kan dit album de succesvolle voorganger "Veto" evenaren, of misschien zelfs overtreffen? Jazeker! Het conceptalbum "Wanderer" kruipt vanaf de eerste seconde je beenmerg in en laat je daarna niet meer los. Het hele album gaat over de schoonheid van de natuur en al haar facetten. Samen met de fotograaf Christian Thiele, hebben de bandleden adembenemende foto's gemaakt van landschappen, bergen en kustlijnen, die bewonderd kunnen worden op de cover, of in de clip van het nummer "Downshifter". Met 13 verschillende nummers probeert Heaven Shall Burn los te breken van de complexiteit van de wereld en de chaos te overwinnen met rust en eenvoud. Het album vertelt een verhaal dat perfect geschikt is voor alle gestreste zielen onder ons, en goed werkt tegen negatieve gedachtes en agressie.

HSB Merchandise

Maak deel uit van het sloopcommando van HSB en bezoek onze HSB Online Shop! Bij ons kun je Heaven Shall Burn shirts, hoodies, CD's, accessoires en nog veel meer vinden. Natuurlijk hebben we ook het album "Wanderer" voor je klaarliggen, zowel de normale als de deluxe editie. Tot ziens in de pit!

Lees verder
Pagina 1 van 1