Guns N' Roses T-shirts en merchandise

Is er iets dat deze band niet heeft bereikt? Guns N' Roses is een van de succesvolste bands uit de hardrockgeschiedenis. Nummers als „Paradise City“, „Civil War“ en „November Rain“ zorgden voor een revolutie in de rockscene van de jaren 80. Het leven van Axl Rose draaide om drugs, alcohol, vrouwen en concerten voor honderdduizenden fans. Met albums als „Appetite For Destruction“, „Use Your Illusion, Vol.1&ldquo en  „Use Your Illusion, Vol.2“ verdienden de heren uit Californië hun plaats in de Rock-'n-roll Hall of Fame. Van hun albums zijn tot vandaag de dag maar liefst 100 miljoen exemplaren verkocht.

De gouden jaren waarin gitarist Slash de band haar kenmerkende geluid gaf, mogen dan voorbij zijn, maar de band is verre van een legende. Ook nieuwe albums als „Chinese Democracy“ hebben melodieën die je alleen van Guns N Roses verwacht en we hebben zeker nog hoge verwachtingen. Tenslotte heeft deze band met nummers als „Welcome To The Jungle“, „Sweet Child O‘ Mine“, “November Rain” en “Knockin’ On Heaven’s Door&rdquo een compleet muziekgenre beïnvloed. Vrijwel ieder muziekfan herkent onmiddellijk de legendarische riffs van gitaarvirtuoso Slash. Ook ritmegitarist Izzy Stradlin heeft een grote rol gespeeld in het succes van Guns N' Roses.

Door de jaren veranderde de bezetting zo vaal als Axl van gedachten veranderde. Alleen al op gitaar hebben we Slash, Buckethead, Bumblefoot en Robert Finck voorbij zien komen. Duff McKagan, Ole Beich en Tommy Stinson zijn allemaal bassist geweest. Axl Rose is en blijft het enige vaste bandlid. Hoe de bezetting ook is veranderd, de kwaliteit van hun muziek heeft daar nooit onder geleden.

Terug naar de roots!

 

De geruchten over een reünie bleken waar te zijn en sinds 2016 is de band weer op tournee met maar liefst drie leden van de originele bezetting. Axl Rose, Slash en Duff McKagan toeren voor het eerst weer samen sinds de 'Use Your Illusion Tour' in 1993.

Om deze reünie te vieren, hebben we onze Large Guns N' Roses Online Shop , helemaal gevuld met Guns N' Roses T-shirts, truien, hemden, sneakers en accessoires. We zien je bij het podium!

 

 

Lees verder
Pagina van 3