Als je een fan bent van Ghost en van haar indrukwekkende optredens op het podium, dan hebben wij alle Ghost-merchandise die je ooit nodig zult hebben om iedereen te laten zien dat je een goeie muzieksmaak hebt en deze Zweedse metalband waardeert! Vergeet dus niet onze Ghost-merch eens te bekijken. We hebben T-shirts, hoodies, beanies, mokken en nog veel meer van Ghost klaarliggen voor de fans.

Eén ding waar fans van Ghost altijd op kunnen rekenen, is dat Ghost zorgt voor een goeie show vol met energie, adrenaline en goeie muziek. De bandleden dragen excentrieke kostuums en maken uitvoerig gebruik van speciale effecten, wat ervoor zorgt dat hun shows er minstens net zo indrukwekkend uitzien als dat ze klinken. Het unieke geluid van Ghost is moeilijk in een categorie te plaatsen, maar komt in de buurt van doommetal.

De band heeft voor aardig wat controverse gezorgd maar haar muziek spreekt voor zich. Iedere nieuwe release wordt geprezen door de fans en Ghost stelt niet snel teleur. Als jij ook een fan bent van de muziek van deze waanzinnige band, dan heb je geluk! Wij hebben de gehele discografie van Ghost op CD en vinyl.

Opus Eponymous (CD | vinyl) was het allereerste album van de band en werd vol lof ontvangen. Het tweede album, Infestissumam (CD | vinyl), volgde al snel en in 2015 werd Meliora (CD | vinyl) uitgebracht, het derde album van Ghost, welke in 2016 met de single "Cirice" een Grammy Award binnensleepte in de categorie Best Metal Performance. Het album bevat 10 tracks vol headbangende genialiteit en hoewel de muziek zich zonder twijfel in het heavy metal-domein bevindt, kun je duidelijk horen dat de band zich heeft laten beïnvloeden door Deep Purple.

Na het succes van Meliora produceerde Ghost haar meest ambitieuze EP tot nu toe. Het werk heet Popestar (CD | vinyl) en bevat "Square Hammer", de nieuwe single van de band, alsook covertracks van "Nocturnal Me", "I Believe", "Missionary Man" en "Bible".

Lees verder
Pagina 1 van 1