Entombed A.D.


Nadat gitarist Alex Hellid uit Entombed stapte, ging de Zweedse band gewoon verder met het zwaaien van haar death metal hamer en met het reizen over de wereld, maar dan onder de naam Entombed A.D. De band maakt zoals altijd sfeervolle, groovy nummers en is dominerend op het podium, wat natuurlijk ook te danken is aan een old school houding.

Meesterwerken zoals "Left Hand Path" of "Wolverine Blues" vergeet je niet zomaar en horen thuis in de collectie van iedere liefhebber van hardere muziek. Het album "Back To The Front" is nog zo'n bewijs van het feit dat de groep tot de top behoort. Eigenaardige riffs kruipen door een bekend decor van zieke en boze teksten, wat zorgt voor een waarlijk muzikaal bloedbad. De blaffende stem van zanger L.G. Petrov rondt de muziek op perfecte wijze af. Deze Zweden spelen indrukwekkende concerten en zelfs na tientallen jaren spat het enthousiasme en de energie er nog steeds van af. Zo hoort het!

Ben jij ook zo'n fan van Entombed? Heb je het Entombed A.D. album "Back To The Front" uit 2014 al gehoord? In onze EMP Entombed A.D. Online Shop hebben we, naast albums op CD, LP en als special editions, natuurlijk ook bandshirts voor je!

Lees verder