Baymax

"Hallo, ik ben Baymax, jouw persoonlijke gezondheidsadviseur." Batman of Iron Man hadden geen coolere uitspraak kunnen bedenken! Baymax ziet eruit als een marshmallow, is minstens net zo aantrekkelijk en zal de wereld gaan redden... Mits hij de deur door past.

De 13 jaar oude Hiro Hamada is een genie, maar kan alleen maar denken aan illegale botgevechten. Zijn broer Tadashi waardeert dit niet en laat Hiro zijn laboratorium zien op de universiteit, waar hij aan een project werkt: Baymax! Een leuke robot, die doet denken aan de Marshmallow Man. Baymax is een gezondheidsadviseur en het is de bedoeling dat hij ooit mensenlevens gaat redden. Na Tadashi zijn overlijden tijdens een brand in de universiteit, gaat Hiro op onderzoek uit om erachter te komen hoe Tadashi om het leven is gekomen. Om deze reden maakt hij van de onschuldige Baymax een ware superheld - met pantser, een team aan hulpjes en alle andere fratsen. Chaos factor: oneindig hoog!

Baymax is gebaseerd op de Marvel strip "Big Hero 6", dat is de reden dat Stan Lee zichzelf er niet van kon weerhouden om in het eind van de film voor te komen. Tijdens de aftiteling legt hij uitvoerig uit op welke manier je een onderbroek kunt dragen om ervoor te zorgen dat je hem zo min mogelijk hoeft te wassen. Van deze man valt nog veel te leren!

Vind jij Baymax net zo leuk als wij? Kijk dan eens in de Large webshop! Wij hebben Baymax tops, truien, dekens en kussens voor je, alsook een schattig Funko Pop! figuur van Baymax. Bah-la-la-la-la!

Lees verder