Bij Large is het assortiment aan merchandise van Avenged Sevenfold net zo iconisch als de metalband zelf. De toegewijde fans van A7X zijn bij ons aan het juiste adres! Bij ons vind je bijvoorbeeld T-shirts van Avenged Sevenfold met het logo, de mascotte en de albumcovers van de band erop, sneakers van Avenged Sevenfold die exclusief bij Large verkrijgbaar zijn, en verschillende hoodies van de band. Ook voor exclusieve accessoires en sieraden, zoals deze oorbellenset en deze armband kun je bij ons terecht. Op zoek naar iets van A7X om je huis mee te verfraaien? Kijk dan eens naar de twee vlaggen "Love It or Die" en "Welcome to the Family" - alles wat je nodig hebt om je voorkeur voor deze band uit Huntington Beach (Californië, Verenigde Staten) mee te kunnen benadrukken! Geïnteresseerd in de albums van Avenged Sevenfold, zoals "Sounding the Seventh Trumpet" en "The Stage"? Ze zijn bij ons verkrijgbaar op zowel CD als vinyl.

De band werd opgericht in 1999 en heeft wereldwijd vele harten weten te veroveren. Hoewel de muziek van A7X je misschien niet aanspreekt, kan men niet anders dan erkennen dat de prestaties van de band erg indrukwekkend zijn. Avenged Sevenfold had het niet altijd makkelijk - de band werd helaas vaak met domme pech geconfronteerd, en de dood van medeoprichter en drummer James 'The Rev' Sullivan veroorzaakte in 2009 bijna de opheffing van A7X.

Ondanks de tegenslagen en de pauze die volgde na de dood van de drummer, besloten de bandleden na enige tijd toch door te zetten met de opname van het vijfde studioalbum "Nightmare". Avenged Sevenfold is inmiddels uitgegroeid tot een essentieel onderdeel van de metalgeschiedenis, en de invloed van de band reikt zelfs verder dan het genre. In 2006 werd de band onderscheiden als 'Best New Artist' tijdens de 'MTV Video Music Awards', waarmee ze het succes van enkele grote popartiesten overtrof.

Avenged Sevenfold mag niet worden onderschat. De band kan niet alleen rekenen op de ondersteuning en erkenning van een groot aantal liefhebbers, maar ook op die van enkele grote muzikanten en bands, waaronder Metallica. Laten we hopen dat de toekomstige discografie van Avenged Sevenfold minstens net zo goed klinkt als die uit het verleden!

Lees verder
Pagina 1 van 1