Stap deze wereld uit en betreed het betoverde bos van EMP, dat gevuld is met waanzinnige artikelen uit de Anne Stokes-collectie. Hier vind je een fantasiewereld vol met mooie wezens, mythische legendes en gothic-horror. Zorg ervoor dat je spannende dromen beleeft met het Anne Stokes-beddengoed, maak het jezelf comfortabel met een spannend boek op een dodelijk kussen of drink het nectar van de goden uit een betoverende mok. Verlies jezelf nog verder in de magische fantasiewereld van Anne Stokes door je huis te decoreren met wonderlijke figurines van Anne Stokes. De fascinerende wereld van Anne Stokes brengt onze fantasie en denkbeeldige wezens tot leven zoals niks anders dat kan.

Anne Stokes staat bekend als de koningin der fantasy-art, en dat is terecht! Ze haalt haar inspiratie uit haar eigen fantasie, de wereld om ons heen, de natuur, science fiction en heavy metalmuziek. Haar creaties hebben een fantasy, horror en goth-stijl, zijn uiterst herkenbaar en toch altijd origineel en worden ontzettend gewaardeerd door talloze fans over de hele wereld.

De mysterieuze wereld van Anne Stokes bestaat vaak uit een mix van twee verschillende extremen. Zo combineert ze graag dingen zoals schitterende feeën, mooie engelen en fascinerende eenhoorns met demonen, weerwolven, vampieren, draken en schedels. Haar draken zijn misschien wel het meest indrukwekkend. Ze weet deze beesten tot leven te brengen met waanzinngie details en zorgt evoor dat hun vurige adem, hun vleugels met schubben en hun puntige staarten een sterk contrast vormen met haar mystieke feeën, vrouwelijke strijders en andere betoverende schoonheden.

Lees verder