Alestorm

Ahoy, landrotten! Als we het over piratenmetal hebben, hebben we het natuurlijk over de band Alestorm. Deze Schotten bevaren de metaloceanen ondertussen alweer een paar jaar, zonder zich ooit geschaamd te hebben voor de ruime hoeveelheid rum aan boord. Het maakt hun optredens ook gewoon veel beter.

De zelfbenoemde metalpiraten van Alestorm begonnen aan hun rooftocht met het album "Captain Morgan's Revenge" en hebben met hun combinatie van powermetal en folk harten weten te veroveren. Ze hebben wereldwijd op verschillende podia gestaan om talloze luisteraars te betoveren met de Alestorm-spreuk.

Het is dan ook geen wonder dat de zeemannen ook met het opvolgende album "Black Sails At Midnight" niet teleurstelden. Toen de jongens op Wacken Open Air het anker uitgooiden, werd het ware talent van de band duidelijk. Deze Schotten weten precies hoe je het publiek opzweept en zetten een waanzinnige show neer. Met derde album "Sunset On The Golden Age", bewezen ze dat ze voorlopig nog niet zijn uitgespeeld. Heb je al zin in een paar avonturen met deze piraten? Kijk dan eens in onze Large Alestorm webshop, waar je shirts en albums van Alestorm kunt vinden!

Lees verder
Pagina 1 van 1