Breaking Bad

50 jaar, leraar scheikunde, getrouwd, een zoon... Het leven van Walter White kan eigenlijk niet normaler. Maar een schokkende diagnose veranderde het leven van Walt ineens: hij lijdt aan longkanker. Walter realiseert zich al snel dat zijn salaris als leraar scheikunde niet genoeg zal zijn om zijn gezin te kunnen onderhouden na zijn dood. Zijn ultieme doel: snel geld verdienen. Toen Walt zijn zwager Hank vergezelde bij een DEA operatie, kwam hij erachter dat een voormalig leerling van hem, Jesse Pinkman, een drugsdealer is. Walt ziet maar één manier om zijn zwangere vrouw Skyler, en zijn lichamelijk gehandicapte zoon Walter Junior, financieel te beschermen: hij dwingt Jesse ertoe crystal meth met hem te maken.

Het geld begint binnen te stromen en de twee worden steeds bekender in de scene. Walt noemt zichzelf nu alleen nog maar "Heisenberg". Zijn Blue Sky is met 99,1% zuiverheid zo puur als geen andere meth op de markt. Maar met de groeiende cultstatus komen Heisenberg en Jesse ook steeds meer in de problemen. Eén van de grootste bedreigingen zit in Walts eigen familie: zijn zwager Hank. Heisenberg en Jesse moeten samen over lijken gaan om hun zaken geheim te kunnen houden. Maar hoe lang kan dat allemaal nog goed gaan?

Bij ons krijg je dan geen crystal meth, maar wel een heleboel merchandise van de serie Breaking Bad. Bij Large vind je Heisenberg T-shirts, topjes, truien, posters en DVD's. Science bitch!

Lees verder
Pagina 1 van 1