STAR WARS Fan-Merchandise

A long time ago, in a Galaxy far, far away...

... deze woorden bezorgen echte fans van Star Wars natuurlijk direct kippenvel! Jou ook? Als dat zo is, dan mag je de EMP Star Wars Fan Shop absoluut niet over het hoofd zien! Eind jaren 1970 veroverde Star Wars de wereld. Bedenker en regisseur George Lucas van Lucasfilm ontketende met deze films een ware revolutie in de filmwereld. Ken jij iemand die geen fan is van Star Wars?
Zo ja, dan wordt het eens tijd om ze kennis te laten maken met de legendarische personages uit Star Wars, zoals Luke Skywalker, Obi-Wan Kenobi, queen Padmé; Amidala, Han Solo, Yoda, Sheev Palpatine (Sith-naam: Darth Sidious) Princess Leia, R2-D2, C-3PO, Chewbacca, Darth Vader, Boba Fett, Jabba en Count Dooku. Toen de eerste Star Wars film „Star Wars: Episode IV - A New Hope “ in 1977 voor het eerst op het witte doek verscheen, werd al snel duidelijk dat George Lucas een meesterwerk had gecreëerd.
De acteerkunsten van Mark Hamill, Harrison Ford, Carrie Fisher, Alec Guinness, David Prowse, en Peter Mayhew waren buitengewoon goed. Planeten zoals Tatooine, Endor, Coruscant, Naboo, of Utapau zullen nooit worden vergeten. En laten we eerlijk zijn: wie wilde er niet een eigen lightsaber, of Stormtrooper outfit hebben na het ervaren van de eerste Star Wars film in de bioscoop? Helaas hebben we geen echte Stormtrooper outfit voor je, maar in plaats daarvan hebben we wel een heleboel Star Wars merchandise, zoals Star Wars shirts, hoodies, jassen en meer! Het enige dat jij hoeft te doen, is bepalen aan welke kant van The Force jij staat.

The journey continues...

Als je nooit genoeg kunt krijgen van Star Wars, en nog steeds lightsaber geluiden na staat te doen voor de spiegel, zul je blij zijn dat Disney verder gaat met het verhaal van Star Wars. Met „Star Wars VII – The Force Awakens“, is het eerste deel van drie nieuwe delen uitgebracht. De film speelt zich 30 jaar na de gebeurtenissen in Return of the Jedi, de verlossing van Darth Vader en de vernietiging van de Death Star af. Maar het kwaad is nog steeds niet helemaal uitgeroeid en de rebellen voeren nu oorlog met „The First Order“. „The First Order“ schakelt Stormtroopers wederom in als voetsoldaten, wat misschien geen goed idee is. Finn (John Boyega) en de rebel piloot Poe Dameron (Oscar Isaac) behoren tot deze voetsoldaten. Gelukkig weten zij te ontsnappen aan de dark side of The Force. Van nu af aan worden zij bejaagd door General Hux (Domhall Gleeson) en de vastberaden Captain Phasma (Gwendoline Christie). Tijdens zijn ontsnapping stort Finn neer op de woestijnplaneet Jakku, waar bij Rey ontmoet, die daar weet te overleven door oude ruimteschepen leeg te halen. Rey bezit een krachtige lightsaber, die ooit het eigendom was van niemand anders dan Anakin Skywalker, beter bekend als Darth Vader. Maar de sinistere Kylo Ren (Adam Driver), lid van een mysterieuze orde der ridders, is wanhopig op zoek naar deze lightsaber omdat hij geobsedeerd is door Darth Vader. Dit kan natuurlijk alleen maar eindigen met een episch gevecht. De cast is absoluut fantastisch en bestaat uit onder anderen John Boyega, Daisy Ridley, Adam Driver, Oscar Isaac, Harrison Ford, Carrie Fisher en Mark Hamill, om er maar een paar te noemen. De film werd geregisseerd door J.J. Abrams.

Zet de popcornmachine maar aan!

Het mooiste is dat we niet slechts één nieuwe Star Wars film te zien gaan krijgen, maar een complete trilogie, waarvan het laatste deel in 2019 zal worden uitgebracht. Wij kunnen niet wachten op de eerste trailers en previews. Vergeet je lightsaber niet, we zullen alle Jedi nodig hebben aan het front!  En als je dan toch op zoek bent naar je lightsaber, kun je net zo goed een kijkje nemen in onze Star Wars Fan Merch Online Shop .

We hebben helaas geen echte lightsabers of Ewoks voor je, maar wel meer dan genoeg merch van Star Wars en de spin-offs, zoals Rogue One, The Clone Wars en Star Wars: Rebels. Dus waar wacht je nog op? Kies jouw kant van The Force en ga met ons mee naar nog meer spannende en actievolle momenten in het universum van Star Wars. Bij ons ben je welkom, may the Force be with you!

Lees verder
Pagina van 8