Een bank beroven? Saai! Een echte superschurk steelt meteen de hele maan! Natuurlijk kan niemand dat alleen, zelfs niet meesterbrein Gru uit de Despicable Me films. Daarom heeft hij zijn loyale dienaars: de Minions. Deze kleine, grappige, gele werkertjes helpen Gru maar al te graag met het uivoeren van zijn snode plannen. Maar waarom doet Gru eigenlijk zoveel moeite? Alleen maar om ervoor te zorgen dat zijn moeder eindelijk trots op hem is! Maar als er iemand moeilijk tevreden is, of zelden trots, dan is dat wel de moeder van Gru. Misschien is een gestolen maan dan eindelijk indrukwekkend genoeg!

De status van Gru staat onder druk door de schurk Vector, die het voor elkaar krijgt de Piramide van Cheops te stelen en met deze diefstal de belangrijkste superschurk wordt. Gru en zijn leger aan gele Minions laten het daar natuurlijk niet bij zitten...

Als jij net zo gek bent op de Minions en de Despicable Me films als wij, kijk dan eens in onze EMP Minions Online Shop. Wij hebben posters, shirts, hangers, DVD's en truien van de Minions voor je.

Lees verder
Pagina van 2