Merchandise, kleding en Disney Couture-sieraden van Peter Pan

Werp een handjevol elfenstof op je hoofd en vlieg mee naar Nooitgedachtland! Het land van piraten, indianen, elfjes en zeemeerminnen, het land waar niemand volwassen hoeft te worden en waar altijd avontuur te beleven is! Je persoonlijke gidsen Peter Pan en Tinkelbel staan altijd paraat om je op weg te helpen. Zin om de indianenprinses Tijgerlelie te bezoeken en samen een vredespijp te roken? Of misschien wil je wel een potje knikkeren met de Verloren Jongens? Vlieg waar je wil en voel je vrij zoals Peter Pan zich voelde in de Disneyfilm uit 1953 met dezelfde naam.

Peter Pan is op zoek naar z'n schaduw die hij eerder verloren was en ontmoet zodoende de kinderen van Van Dalen: Wendy, Michiel en Jan. Hij nodigt het drietal uit om met hem mee te gaan naar het sprookjesachtige Nooitgedachtland, om te voorkomen dat Wendy volwassen wordt. Eenmaal aangekomen in Nooitgedachtland wordt de groep plotseling beschoten door de piraten van kapitein Haak, de beruchtste schurk van het land, waarna Tinkelbel van Peter de opdracht krijgt om Wendy en de jongens snel naar de schuilplaats van Peter te brengen. Tinkelbel werd in de animatiefilm van Disney voor de eerste keer weergegeven als een echt elfje, terwijl ze voorheen in de toneelversies altijd een klein spotlichtje was. Het duurde echter nog eens 55 jaar voordat ze ook mocht spreken, wat in 2008 gebeurde met de eerste film waarin ze de hoofdrol had.

Natuurlijk is er een grote hoeveelheid fanmerchandise van de Disneyklassiekers verkrijgbaar in onze Large Webshop. Help Peter Pan, Wendy, Michiel en Jan op weg naar Nooitgedachtland met sweaters, tops en jurken. We hebben ook een top met een afbeelding van Peter Pan in gevecht met kapitein Haak en een afbeelding van Peter Pan samen met Tinkelbel op T-shirt of trui met capuchon voor je klaarliggen. Zoek je iets met alleen Tinkelbel? Ze is verkrijgbaar op T-shirt, top en jurk, maar ook als sieraad van Disney Couture, zoals een gouden ketting met hanger in de vorm van een boek dat kan worden opengeslagen met erin de woorden "Off to Neverland - Second Star to the Right" en de woorden "Straight On Until Dawn" op de achterkant. Als je meer van zilver houdt, zijn er zilveren oorbellen en een zilveren ketting met Tinkelbel als hanger verkrijgbaar.

Lees verder
Pagina van 2