Batman

The Dark Knight van Gotham City! Bruce Wayne, de man verstopt achter het masker, verloor zijn ouders toen hij 8 jaar oud was. Zijn leven neemt een plotselinge wending en wraak wordt zijn motief. Hij zweert op de graven van zijn ouders om Gotham City te ontdoen van al het kwaad en de burger Bruce Wayne verandert in de superheld Batman - zonder superkrachten maar wel met een grote erfenis.

Naast zijn martial arts-training verdiepte Wayne zich ook in natuurwetenschappelijk onderzoek. Gedreven door wraak wordt hij de onoverwinnelijke vijand van alle slechteriken in Gotham City. Onder zijn vijanden is er The Joker, Two-Face, The Riddler, Catwoman, Scarecrow, The Penguin en Deadshot. Batman toont zich een waardige tegenstander dankzij zijn training en zijn gadgets, zoals rookgranaten en de Baterang.

Wie zou niet gered willen worden door Batman? Hij is de ster van talloze films, series, strips en computerspelletjes. Als je Batman net zo gaaf vind als wij, moet je een kijkje nemen in de Batman-webshop van Large - we hebben iets voor elke Batman-liefhebber!

Lees verder
Pagina van 3