Het ruime assortiment aan merchandise van Dragon Ball Z bij EMP is net zo kleurrijk, brutaal en cool als de klassieke manga- en animatieserie zelf. DBZ is bekend vanwege de overtuigende presentatie, de spanning en het veelzijdige en fantasievolle universum. Of je nou op zoek bent naar een eenvoudig kledingstuk dat voorzien is van een vleugje DBZ, of naar authentieke kledingstukken die geschikt zijn voor cosplay, je bent bij ons aan het juiste adres! Wat dacht je bijvoorbeeld van dit Goku cosplay T-shirt? Of van deze exclusieve Goku cosplay jurk, die alleen bij EMP verkrijgbaar is? We hebben ook andere geweldige T-shirts van Dragon Ball Z op voorraad, waaronder deze van Goku, of deze blauwe van prins Vegeta. Jawel, It's over 9000!

Op zoek naar accessoires of geschenken van Dragon Ball Z? Ook daar kunnen we je mee van dienst zijn. Misschien vind je deze Dragon Ball Z-verzamelfiguren van Funko Pop! wel interessant, of anders deze sleutelhangers, portemonnees, mokken en glazen van Dragon Ball Z. Met de artikelen die bij ons verkrijgbaar zijn, tover je je huis in een mum van tijd om tot een echte Turtle School!

Goku, het hoofdpersonage van Dragon Ball Z, maakte z'n eerste verschijning in 1984 en groeide al snel uit tot een grote favoriet. Oorspronkelijk voor het eerst te zien in een weekblad, maar later in een boekenreeks van 42 delen en daarna in de wereldbekende animatieserie. Z'n optimistische houding, positieve uitstraling, humor en heldhaftigheid zijn erg geliefde eigenschappen van het personage. Het verhaal van Dragon Ball Z gaat over de zoektocht naar de zeven Dragon Balls en andere spannende avonturen van Goku en z'n vele vrienden, waarin ze het opnemen tegen machtige strijders, demonen, buitenaardsen en zelfs tegen goden. De groep bezoekt verre planeten, andere realiteiten en zelfs het hiernamaals. Geen wonder dat de franchise zo populair is!

Ook een liefhebber van Goku, z'n vrienden en z'n avonturen? Kijk dan eens naar ons aanbod van Dragon Ball Z-merchandise! Start je training en groei ook uit tot een echte 'Z Fighter'!

Lees verder