TerugLargeKarma.Bloody.Karma
-46%
Karma.Bloody.Karma - Cattle Decapitation CD
€ 14,99

€ 7,99 Je bespaart 46% / € 7,00

Binnen 3-5 werkdagen leverbaar.
We versturen het artikel zodra het beschikbaar is

Artikelinformatie

CategorieCD's
ThemaBands
GenreGrindcore
GeluidsdragerCD
VerpakkingJewelcase
Verkrijgbaar sinds 30.06.2006
Artikelnummer426725

De band Cattle Decapitation uit Californië (VS) kan het beste worden omschreven als een kruising tussen Cannibal Corpse en Carcass: smerig, brutaal, kwaadaardig, complex, bloederig en dodelijk! Toch is er één ding waarmee deze band zich onderscheidt van hun death metal-leeftijdsgenoten: in plaats van het vertellen van verhalen over seriemoordenaars, zombies en afgehakte ledematen, gaan de teksten van Cattle Decapitation vooral over de echte verschrikkingen die deze wereld regeren - van de uitbuiting en schendingen van de planeet door de mensheid tot het verdedigen van dierenrechten.

Metal Blade Records gaf in de zomer van 2006 "Karma.Bloody.Karma" uit, het derde album van de vega-goreband onder het label. Om misverstanden met betrekking tot de titel te voorkomen, vertelde de band: "Nee, de titel van het album heeft geen religieuze oorsprong. Nee, we zijn geen 'doorgeslagen veganisten' die onze manier van leven op anderen willen forceren. Het gaat allemaal over de 'grootste natuurramp ooit' - de mensheid en wraak voor zijn daden op deze planeet. Op muzikaal en tekstueel gebied kun je ons meest nihilistische, pessimistische en hatelijke album tot nu toe verwachten!"

Gastmuzikanten Joey Karam (The Locust) en John Wiese (Sunn O))) & Bastard Noise) ondersteunen Cattle Decapitation met hun zoektocht naar de natuur. "Karma.Bloody.Karma" heeft de uitstekende geluidskwaliteit te danken aan producent Billy Anderson (Mr. Bungle, Melvins en meer).

Vechten voor gerechtigheid op de planeet - er is geen brutere manier om dit te eisen!

Klantbeoordeling van "Karma.Bloody.Karma"

  • 0
  • 1
  • 0
  • 0
  • 0
Ø 4 sterren 1 review
10%

Geef je mening over "Karma.Bloody.Karma" en ontvang binnen 24 uur een kortingscode van 10%.
Schrijf een recensie

recensie1 tot 1 van 1 Sorteren op: Datum | Nuttig

Geschreven op:

7 reviews

Blazen maar!!!

De mens is het ziekste ras en je zal het geweten hebben!

Heeft deze recensie je geholpen?

Plaats hieronder je reactie:

recensie1 tot 1 van 1