TerugLargeNever mind the Bollocks - Here's the Sex...
-33%
Never mind the Bollocks - Here's the Sex Pistols - Sex Pistols CD

Never mind the Bollocks - Here's the Sex Pistols Sex PistolsCD

1 Recensie
Meer van "Sex Pistols"
€ 14,99

€ 9,99 Je bespaart 33% / € 5,00

Verwacht binnen 1 week.
We versturen het artikel zodra het beschikbaar is

Artikelinformatie

CategorieCD's
ThemaBands
GenrePunk Rock
EditieRe-Release
GeluidsdragerCD
VerpakkingJewelcase
Verkrijgbaar sinds 27.01.1977
Artikelnummer400739

Het album "Never Mind the Bollocks, Here's the Sex Pistols" van Sex Pistols.

Het enige studio album "Never Mind the Bollocks, Here's the Sex Pistols" van de Britse punkband Sex Pistols werd in 1977 uitgebracht. Het is een mijlpaal in de muziekgeschiedenis en bepalend voor de punkscene van de 70er jaren. Het album werd opgenomen in de Wessex Sound Studios en AIR Studios in Londen. De producenten waren Chris Thomas en Bill Prince.

Nieuwkomers voor jou

Klantbeoordeling van "Never mind the Bollocks - Here's the Sex Pistols"

  • 0
  • 0
  • 1
  • 0
  • 0
Ø 3 sterren 1 review
10%

Geef je mening over "Never mind the Bollocks - Here's the Sex Pistols" en ontvang binnen 24 uur een kortingscode van 10%.
Schrijf een recensie

recensie1 tot 1 van 1 Sorteren op: Datum | Nuttig

Geschreven op:

125 reviews

no future

Misschien heeft men avant la lettre de defintie van punk/muziek gemaakt met dit album. Dit gaat me te ver, hoewel er absoluut definierende elementen aan de muziek zijn. De zang van de belangrijkste Sex Pistol valt op , want die is enerzijds zeurderig, anderzijds heerlijk obstinaat. De man hoeft niet te schreeuwen om de boodschap over te brengen, doch er is een voortdurende chaos met de muziek, bv de gitaar/gitaren lijkt/lijken bij iedere song te zwijgen of tovert/toveren fantasieloze partijen tevoorschijn, in ieder geval..ze zijn in geen enkel lied van belang/opvallend. De twee hits en de laatste song van dit album vormen een prettig opstandig te herrineren geheel, doch alles daarbuiten rammelt flink. Ik kan me niet voorstellen dat Johhny over zichzelf zingt als hij zegt no future for you..Zijn kwaliteiten qua zang zijn ridicuul beperkt, doch ultiem geschikt voor deze theatrale muziek. Het spelen met het noodlot, bezingen van de maatschappij etc komt na dit album nog vaak terug, ook bv bij de zogenaamde grunge...Passie, hoewel vaak niet tastbaar, vind men gemakkelijk met en bij dit album, doch goede en/of lange songs...die ontbreken...

0 van de 2 mensen vonden deze recensie nuttig.

Plaats hieronder je reactie:

recensie1 tot 1 van 1