TerugLargeOnce in a LIVEtime

Once in a LIVEtime Dream TheaterLP

1 Recensie
Dream Theater
Verwacht binnen 1 week.
We versturen het artikel zodra het beschikbaar is

Artikelinformatie

CategorieVinyl
ThemaBands
GenreProgressive Metal
EditieGekleurd, Limited Edition, Re-Issue
Geluidsdrager4-LP
VerpakkingStandaard
Verkrijgbaar sinds 23.09.2016
Artikelnummer342466

Uitgebracht als 4-LP op lichtblauw vinyl in gatefold. Deze editie heeft een beperkte oplage van 2.000 genummerde exemplaren!

Het eerste officiële livealbum van Dream Theater heet "Once in a LIVEtime" en werd oorspronkelijk uitgebracht in 1998 na een intense show in Parijs in hetzelfde jaar waarmee een enorme goede indruk werd achtergelaten.

Klantbeoordeling van "Once in a LIVEtime"

  • 0
  • 0
  • 0
  • 1
  • 0
Ø 2 sterren 1 review
10%

Geef je mening over "Once in a LIVEtime" en ontvang binnen 24 uur een kortingscode van 10%.
Schrijf een recensie

recensie1 tot 1 van 1 Sorteren op: Datum | Nuttig

Geschreven op:

126 reviews

Teleurstellend live album

Als je een live album van Dream Theater in huis wil halen, dan kan ik je enkel maar AFRADEN om met deze te beginnen. De setlist lijkt misschien wel mooi, maar de manier waarop hij gebracht wordt, is werkelijk erbarmelijk te noemen. Ik kan begrijpen dat DT na de release van deze live registratie ermee wou stoppen... James LaBrie heeft duidelijk last van de aandoening op z'n stembanden want al na 3-4 songs is hij compleet uitgezongen en komt hij nooit meer op niveau. Komt daarbij nog dat hij eindnoten ellenlang laat doorklinken, vreselijk... Sherinian en Myung zijn OK, maar laten toch ook enkele serieuze steken vallen. Normaal is Portnoy wel op niveau, maar ook hij (ja, zelfs hij) is hier ondermaats. Je hebt dan misschien wel een drumsolo, maar je hoort dat hij niet bij de les is. Vooral DE unieke drumfill op het einde van "Pull Me Under" slaat hij com-pleet mis. Onbegrijpelijk. De enige, en die is er gelukkig nog, die wél een briljante performance neerzet, is John Petrucci. Die solo's... Ongeziene klasse, dit. Ik denk zelfs dat hij daar op z'n allerhoogste niveau staat, zo klinkt het toch alleszins. Los van al dit gezaag, is deze gekleurde 4LP (vier!!) versie wel een plaatje, natuurlijk. Ook de artwork is mooi geïntegreerd op alle panelen en extra inserts. Dus daar heb ik niets op aan te merken. Het wordt echter wel uitkijken naar de 4LP versie van "Score", een live album om duimen en vingers bij af te likken.

Heeft deze recensie je geholpen?

Plaats hieronder je reactie:

recensie1 tot 1 van 1