TerugLargeThe best of Morbid Angel

The best of Morbid Angel Morbid AngelCD

2 Recensies
Morbid Angel
Binnen 3-5 werkdagen leverbaar.
We versturen het artikel zodra het beschikbaar is

Artikelinformatie

CategorieCD's
ThemaBands
GenreDeath Metal
GeluidsdragerCD
VerpakkingJewelcase
Verkrijgbaar sinds 30.09.2016
Artikelnummer341002

De Amerikaanse deathmetalband 'Morbid Angel' brengt het ene geweldige album uit na het andere. De nieuwe compilatie "The Best of Morbid Angel" bestaat uit een aantal van de grootste hits van de band, waaronder genadeloze tracks zoals "Dominate", "Angel of Disease", "Abomination" en meer. Een echte aanrader voor de liefhebbers van bands zoals Deicide, Autopsy en Suffocation!

Klantbeoordeling van "The best of Morbid Angel"

Ø 4,5 sterren 2 reviews
10%

Geef je mening over "The best of Morbid Angel" en ontvang binnen 24 uur een kortingscode van 10%.
Schrijf een recensie

recensie1 tot 2 van 2 Sorteren op: Datum | Nuttig

Geschreven op:

7 reviews

State of the art death metal.

The band from Florida was a pionneer in the way the sound of the whole death metal was defined in the 90's, releasing such classic albums as Covenant and Blessed are the sick. This best-of CD covers the best moments of the band, a must-have for all as the price is pretty cool !

Heeft deze recensie je geholpen?

Plaats hieronder je reactie:

Geschreven op:

2 reviews

Heerlijk!

Het is een tijd geleden dat ik de cd's van Morbid Angel heb opgezet als ik eerlijk moet zijn. Nadat Illud Divinum Insanus was uitgekomen en daarna nog the remixes, was ik nogal geschrokken van wat het geworden is. Deze cd The Best Of brengt echter genoeg nummers waardoor je van Morbid Angel bent gaan houden. Van 1989 tot en met 2003 komt aan bod, dus voor het fout begon te gaan. In mijn opinie zijn er ook goede nummers uitgekozen voor deze selectie. Uiteraard mag Chapel Of Ghouls hier niet ontbreken. Hoewel de nummers van Heretic en Gateways To Annihilation lekker meegaan op deze compilatie, zijn het voor mij toch de oudere nummers waarvoor je deze aan zou moeten schaffen. Voor de mensen die Morbid Angel nog niet kennen is dit een perfecte opstap. De cd's zijn voor leuke prijzen aan te schaffen mocht je je collectie willen uitbreiden. Met deze The Best Of Morbid Angel is het 'Opening Of The Gates' begonnen.
yourobituary

1 van de 1 mensen vonden deze recensie nuttig.

Plaats hieronder je reactie:

recensie1 tot 2 van 2