Verwacht binnen 1 week.
We versturen het artikel zodra het beschikbaar is

Artikelinformatie

CategorieVinyl
ThemaBands
GenreMetalcore
Geluidsdrager2-LP & CD
VerpakkingGatefold
Verkrijgbaar sinds 16.09.2016
Artikelnummer339361

De vinyl-editie komt als dubbele LP in gatefoldformaat, incl. het album op CD. Deze versie is beperkt tot 300 stuks.

'Heaven Shall Burn' brengt haar nieuwste album 'Wanderer' uit, alweer een meesterwerk dat de teller van haar discografie nu op acht releases brengt.
Tegenwoordig is het leven zo ingewikkeld dat een klein beetje eenzaamheid en eenvoud kan helpen om de chaos in de wereld de baas te kunnen. 'Wanderer' komt niet enkel met interessante en opwindende verhalen, het brengt ook verlichting voor gespannen zielen!


Het album komt met gastoptredens van verschillende bands. Op de 'Sodom' cover 'Agent Orange' werden ze ondersteund door Frank Blackfire, die een prima solo heeft in het nummer. Voor hun versie van het nummer 'The Cry Of Mankind' van 'My Dying Bridge' nodigden ze Aðalbjörn Tryggvason uit, die het lied echt iets extra's geeft met zijn fantastische stem. In 'Prey To God' horen we de 'Corpsegrinder' himself George Fisher samen met Marcus Bischoss, terwijl Nick Hipa het gitaargeweld op zich neemt in 'Save Me'.


De adembenemende maar compleet verschillende albumhoes werd ontworpen door vriend en fotograaf van de band Christian Thiele. Hij had één taak - de schoonheid van de bergen, de uitgestrekte vlakten en de kust vastleggen. Het is een perfect beeld geworden.

Het album werd door gitarist Alexander Dietz en Maik Weichtert geproducet. Het werd gemixt door Tue Madsen!

10%

Geef je mening over "Wanderer" en ontvang binnen 24 uur een kortingscode van 10%.
Schrijf de eerste recensie!