Binnen 3-5 werkdagen leverbaar.
We versturen het artikel zodra het beschikbaar is

Artikelinformatie

CategorieVinyl
ThemaBands
GenreDoom
EditieLimited Edition
GeluidsdragerLP
VerpakkingGatefold
Verkrijgbaar sinds 19.08.2016
Artikelnummer337326

Komt als zwart 180g LP in gatefold formaat, inclusief poster, bedrukte binnenhoezen en een pvc slipcover. Deze versie is beperkt tot 500 stuks.

'Darkher' is de alias van Jayn H. Wissenberg, een charismatische zangeres en songwriter uit West Yorkshire. Zij straalt fragiele elegantie uit en maakt emotionele muziek die echt indruk maakt. Gitaren zijn karakteristiek voor haar innemende sound, donker als een naderend onweer maar altijd geleid door de spookachtige, indringende stem van Wissenberg. Haar weergaloze donkere stijl zit vol contrasten: haar muziek klinkt machtig maar fragiel, versplinterd maar verheven.
Darkher's eerste werk, de EP 'The Kingdom Field' (2014), deed dienst als blauwdruk van haar intense muziek en deed heel wat stof opwaaien. De hoge verwachtingen voor haar eerste album zijn begrijpelijk, maar met 'Realms' heeft ze een fantastisch werk uitgebracht! De negen nummers maken indruk met een dynamische dramatiek waaraan je niet kunt ontsnappen. Het empathische en smekende 'Moths', het innemende 'Wars' met het aanstekelijke drummotief, het veroordelende en ondoorgrondelijke 'Buried', of het bekendere 'Foregone' kunnen de hoeksteen voor dit album genoemd worden, dat dankzij zijn kwaliteit en diversiteit goed op weg is om een klassieker te worden.

10%

Geef je mening over "Realms" en ontvang binnen 24 uur een kortingscode van 10%.
Schrijf de eerste recensie!