-10%
KaLIVEoscope - TransAtlantic CD
€ 19,99

€ 17,99 Je bespaart 10% / € 2,00

Binnen 3-5 werkdagen leverbaar.
We versturen het artikel zodra het beschikbaar is

Artikelinformatie

CategorieCD's
ThemaBands
GenreProgressive Rock
Geluidsdrager3-CD & DVD
VerpakkingJewelcase
Verkrijgbaar sinds 24.10.2014
Artikelnummer291299

De nieuwe live-DVD/blu-ray, alsook het nieuwe live-album van de progressieve supergroep TransAtlantic, heet "KaLIVEoscope"!

"KaLIVEoscope" werd in Keulen en Tilburg opgenomen tijdens de Kaleidoscope tour in maart, 2014. Met "KaLIVEoscope" biedt de formatie, die bestaat uit de prog-legendes Neal Morse, Roine Stolt, Pete Trewavas en Mike Portnoy, alsook gastmuzikant Ted Leonard, een nieuwe kijk op het huidige materiaal en een kijkje achter de schermen en inspireert de band opnieuw iedere liefhebber van progressive. Zowel de audio- als de video-opnames vonden plaats tijdens de tour, omdat de band zich in absolute topconditie wilde presenteren. Naast de tracks van het album zelf, bevat "KaLIVEoscope" uitstekende versies van "Nights In White Satin" (Moody Blues), "Sylvia" en "Hocus Pocus" van de Nederlandse progband Focus (met hoofdzanger Thijs van Leer als beroemde gast). In het kort: een essentiële documentaire van een sensationele tour, die TransAtlantic zelf ziet als een hartelijk bedankt aan de alle fans en supporters.

Deze versie van TransAtlantics "KaLIVEoscope" bevat audiomateriaal van ieder nummer van de show in Tilburg op 3 CD's, alsook videomateriaal van de indrukwekkende show in Tilburg en live-opnames van het spectaculaire optreden in Keulen op DVD.

10%

Geef je mening over "KaLIVEoscope" en ontvang binnen 24 uur een kortingscode van 10%.
Schrijf de eerste recensie!