The satanist BehemothCD

5 Recensies
Behemoth
Verwacht binnen 2 weken.
We versturen het artikel zodra het beschikbaar is

Artikelinformatie

CategorieCD's
ThemaBands
GenreBlack Metal
GeluidsdragerCD
VerpakkingJewelcase
Verkrijgbaar sinds 07.02.2014
Artikelnummer274109

"The Satanist" is zoals de titel onbuigzaam, roekeloos en intens. Behemoth creëerde een pikzwart, verrassend organisch en levendig werk, die niet veel bruter had gekund.

Klantbeoordeling van "The satanist"

  • 5
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
Ø 5 sterren 5 reviews
10%

Geef je mening over "The satanist" en ontvang binnen 24 uur een kortingscode van 10%.
Schrijf een recensie

recensie1 tot 5 van 5 Sorteren op: Datum | Nuttig

Geschreven op:

14 reviews

kadootje

Ik heb deze cd gekocht voor mijn vriend als kadootje, toen ik hem afgaf was hij er SUPER blij mee !! de cd is al meerder malen afgespeeld en we hebben hem nog niet zo lang! een echte topband!

Heeft deze recensie je geholpen?

Plaats hieronder je reactie:

Geschreven op:

119 reviews

gewoon geweldig

ik moeste hem gewoon hebben .van begin tot einde helemaal geweldig.

Heeft deze recensie je geholpen?

Plaats hieronder je reactie:

Geschreven op:

15 reviews

Hét Metal-album van 2014.

Het beste Metal-album van 2014 uitkiezen, is geen makkelijke opgave. Een reeks populaire topbands kwamen opdraven met nieuwe uitstekende releases: Slipknot liet een "return-to-form" los, Machine Head en Vader zetten de traditie van de excellentie voort, Mastodon en Opeth sloegen definitief een andere maar eveneens solide richting in, At The Gates maakte een fantastische comeback, Triptykon bewees definitief Celtic Frost te kunnen evenaren, Exodus keerde terug met Souza aan het roer, Cynic bracht luisteraars weer eens in een andere dimensie en als kers op de taart bracht Judas Priest ook een nieuw album uit.

En toch was de ultieme verrassing van 2014 de populaire Poolse Black-Death Metal formatie Behemoth. Waar ze in 2007 al met het fantastische "The Apostasy" hun plaats vestigden in de moderne Metal-elite, keren ze in 2014 (na zanger Nergal's gevecht met leukemie) terug met niets minder dan een meesterwerk. Een meesterlijke Black Metal-plaat met Death Metal invloeden. Alle elementen zijn aanwezig: Nergal's hondsbrutale, demonische vocalen en de muzikale helse melodieën. Behemoth was al een topband, maar zal het met deze plaat ook nog eens voor altijd blijven.

Essentiële moderne klassieker.

1 van de 1 mensen vonden deze recensie nuttig.

Plaats hieronder je reactie:

Geschreven op:

2 reviews

Meesterwerk

Een meer openlijk Satanisch meesterwerk. Na Nergal's gevecht met Leukemie is dit gekomen. Zeker de moeite waard om te luisteren, aangezien er een echte "evil" atmosfeer rond heel het album hangt en de muziek gewoon hét van het is.

0 van de 1 mensen vonden deze recensie nuttig.

Plaats hieronder je reactie:

Geschreven op:

26 reviews

Satanisch meesterwerk

Begonnen als black metal, uitgegroeid tot volwaardige death metal band en nu op de tiende langspeler een mengeling van beide.

Het album heeft meer black metal invloeden dan de voorgaande albums, zo zouden Furor Divinus en Amen niet misstaan in het repertoire van Marduk.

Naast de terugkeer van het black metal geluid bevat het album ook onconventionele instrumenten zoals cellos, violen en trompetten om een duistere sfeer te creëren die je opslokt en meeneemt in de wereld van Behemoth. De teksten van frontman Nergal zijn beter te verstaan en dragen hierdoor ook bij aan de atmosfeer van het album.

Het duistere meeslepende album komt tot een mooi eind met het epische slotnummer O Father O Satan O Sun, zoals Lucifer dat ook deed bij het vorige album.

Heeft deze recensie je geholpen?

Plaats hieronder je reactie:

recensie1 tot 5 van 5