Verwacht binnen 1 week.
We versturen het artikel zodra het beschikbaar is

Artikelinformatie

Buitenmateriaalbrons (verzilverd)
GeslachtUnisex
CategorieHangers
ThemaMiddeleeuwen, Rock wear
Verkrijgbaar sinds 20.07.2011
Artikelnummer202016

Thong "Celtic Knot" van etNox magic and mystic


De "Celtic Knot" symboliseert wedergeboorte en eeuwige vernieuwing, en schenkt de drager bescherming en creativiteit. De hanger heeft een diameter van ongeveer 2,2 cm.


- de diameter is ongeveer 2,2 cm

- verzilverd

- wordt geleverd in een geschenkdoos van etNox met beschrijving van de betekenis

- wordt geleverd met een ca. 70 cm lang lederen- of stoffen koord. Willekeurig geselecteerd!


Je houdt van occulte symbolen? Dan is de "Celtic Knot" hanger van etNox magic and mystic iets voor jou! De "Celtic Knot" symboliseert wedergeboorte en eeuwige vernieuwing, en schenkt de drager bescherming en creativiteit. De verzilverde hanger heeft een diameter van ongeveer 2,2 cm. Het sieraad wordt geleverd in een geschenkdoos van etNox met beschrijving van de betekenis en met een ongeveer 70 cm lang lederen- of stoffen koord. Willekeurige selectie!

Klantbeoordeling van "Celtic Knot"

Ø 4,2 sterren 12 reviews
10%

Geef je mening over "Celtic Knot" en ontvang binnen 24 uur een kortingscode van 10%.
Schrijf een recensie

recensie1 tot 5 van 12 Sorteren op: Datum | Nuttig

Geschreven op:

2 reviews

een geweldige aanvulling

ik was erg blij toen de ketting aan kwam en in mijn ogen is hij een perfecte aanvulling op wie ik ben en wat ik graag draag, de energie die ik met deze ketting om krijg is geweldig en ik ben zeer tevreden

Heeft deze recensie je geholpen?

Plaats hieronder je reactie:

Geschreven op:

1 review

Prachtig,

Ik ben er helemaal weg van.
Het is een prachtiger hanger maar kleiner dan ik had verwacht, en omdat ik het dag en nacht draag verkleurde het een beetje op mijn huid maar dat was snel verholpen met een laagje vernis.

Heeft deze recensie je geholpen?

Plaats hieronder je reactie:

Geschreven op:

5 reviews

instand love

Persoonlijk ben ik een grote fan van Keltische tekens. Heb de hanger aan een niet te fijn kettinkje gehangen en hij staat supermooi op mijn bleke winterhuid. Ben er super blij mee. Een echte aanrader (tip: doe de hanger aan een zilverkeurig kettinkje. Zo komt hij mooier uit)

Heeft deze recensie je geholpen?

Plaats hieronder je reactie:

Geschreven op:

3 reviews

Mooi (met uitzondering van de slijtage)

Wat was ik blij toen ik deze ketting eindelijk om mijn nek kon dragen! Het koord waar aan de hanger hangt is precies lang genoeg en zit niet irritant in je nek. Het knoopje erin zou ik niet losmaken, de puntjes rafelen nogal. Verder heeft de hanger een mooi ontwerp, maar na het een tijdje gedragen te hebben (Ik droeg die van mij bijna elke dag) slijt het heel erg op de achterkant. Als je dat wil voorkomen zou je er een dun laagje doorzichtige nagellak op kunnen doen, maar ik garandeer niet dat het helpt. Verder voelt het niet te zwaar aan, en het is een mooie versiering.

1 van de 1 mensen vonden deze recensie nuttig.

Plaats hieronder je reactie:

Geschreven op:

1 review

Een lust voor zowel het oog als voor de ziel.

Als allereerst wil ik graag melden dat de hanger niet zo groot is als de foto doet vermoeden. De hanger is qua grootte en gewicht met een 50-centmuntje te vergelijken.
Dat is zwaar genoeg om te kronkels en krullen uit het touwtje te trekken.
Naast de hanger zitten er nog een touwtje er een sticker met achtergrondinformatie in het Engels en Duits over de hanger in. Dat touwtje is van allerlei in elkaar gedraaide vezels, en daarna gewaxt. Het touwtje is dus tegelijk stevig en zacht. De knoop is eenvoudig los te halen, en indien je de techniek bezit ook weer eenvoudig vast te maken. Je hoeft de knoop echter niet los te maken, tenzij je hoofd te groot is of je nek te dun. Dat je hoofd te groot is zal waarschijnlijk niet voorkomen aangezien het touwtje ongeveer 70 centimeter lang is. De hanger zelf valt ongeveer net onder, of aan de onderkant van je borstbeen.
Aangezien zilver corrodeert doet de hanger dat ook. Al is hij niet van puur zilver gemaakt. Dat corroderen houdt in dat er aan de draagkant (achterkant) van je hanger op sommige plekken een groenige waas komt. Dit is het zilver dat reageert met de lucht en dus geheel veilig.
De achterkant van de hanger is glad en zonder details, op een klein zilvermerkje na.
De hanger is iets aan de holle kant wat het draagcomfort bevorderd aangezien de hanger dat niet met zijn volle oppervlakte tegen je huid aanhangt. Dat is vooral met warm weer een pluspunt.
Zoals door eerdere recensisten reeds is opgemerkt is het aan te raden om voor het dragen eerst alle krullen en kronkels uit het touwtje te draaien. Dit gaat zeer gemakkelijk en zelfs een zombie zou dit nog kunnen doen.
Op de foto lijken de aansluiting van het ringetje met de hanger en de aansluiting van het ringetje met de koordring vrij fragiel, maar dat blijkt in de realiteit reuze mee te vallen. Zelfs wanneer je er flink aan trekt (ja, dat is gebeurd) knapt er niets. Ik zou zelfs veilig durven te beweren dat tenzij je deze hanger als lasso gebruikt om dolle olifanten mee te vangen de aansluitingen het houden.
Ik heb deze hanger inmiddels ruim twee jaar met veel plezier bijna iedere dag gedragen en op een paar kleine groene plekjes op de achterkant is de hanger nog net zo gaaf als wanneer ik de doos uitpakte.
Deze hanger is voor zowel het oog als voor de ziel een lust.

2 van de 2 mensen vonden deze recensie nuttig.

Plaats hieronder je reactie:

recensie1 tot 5 van 12